2022-05-13
📍 泰金國 (九龍城)九龍城侯王道9號地下A號舖名大於實,好多人都話泰金國係必試九龍城餐廳,見到條人龍就知好多人慕名而來,今次呀哥幫我排隊就試試佢,點知比預期中失望,試過就好了。👉 泰式肉碎生菜包💰88😋😋/5份量小,肉過碎,無乜咬口,唔建議叫🚫👉 生蝦刺身💰時價😋😋😋😋/5隱藏menu,,有心做,個蝦頭有炸過,香口,成隻蝦食曬唔洗嘥👍🏻👉 泰式燒牛肉💰98😋😋😋/5個個都話必試,我都慕名而來,點知失望而回,之前食過友誼真係好好食,但係執左,食落牛味唔重,仲有筋🥲👉 泰式燒雞翼(隻)💰18😋😋😋/5正常發揮啦無特別👉 泰式燒烏頭💰158😋😋😋.5/5我食親泰國野都必叫,個人都ok,酸辣開胃😋👉 泰式冬陰功金邊粉(細)💰98😋😋/5同想像中嘅冬陰功唔一樣,比較似中式嘅擔擔麵,個人嚟講唔太鍾意,味道鹹。反而個燒芋頭湯底更加似冬陰功湯回頭: no ,要排咁耐隊,九龍城有更多選擇🤣🤣#kemit食在九龍城
九龍城侯王道9號地下A號舖
👉 泰式肉碎生菜包
💰88
😋😋/5
份量小,肉過碎,無乜咬口,唔建議叫🚫
👉 生蝦刺身
💰時價
😋😋😋😋/5
👉 泰式燒牛肉
💰98
😋😋😋/5
👉 泰式燒雞翼(隻)
💰18
😋😋😋/5
正常發揮啦無特別
👉 泰式燒烏頭
💰158
😋😋😋.5/5
我食親泰國野都必叫,個人都ok,酸辣開胃😋
👉 泰式冬陰功金邊粉(細)
💰98
😋😋/5
回頭: no ,要排咁耐隊,九龍城有更多選擇🤣🤣
#kemit食在九龍城