(非會員)
2006-09-02 13 瀏覽
我地觀塘職訓同學會10個人去食~ 2男8女~ 已經食到好飽時啲菜仍然不斷咁上~ 我地差啲要求個侍應唔好再上~ 跟住老細走出黎問:『做乜食剩咁多野呀?』~ 因為啲菜多到都唔記得食咗幾多款~ 咁我地咪反問個老細:『你上咗幾多款菜呀?』~ 咁佢就去睇吓張單~ 跟住話:『車~ 21個款之嘛~ 咁都食唔晒? 你地兩個男仔點做架?』~ 咁我唯有同佢認錯~ 同佢講聲對唔住囉~ 費事激嬲佢又整幾兩,三款菜黎~ 真係會飽死人架~ >.<雖然唔係名貴野~ 但105蚊有21款菜又免加一~ 而且碟碟熱辣辣(除咗冷盤囉)~ 味道都ok~ 你重想點? 老細說:『菜既多少係視乎人數而定~ 2個人去食至少有11款架~ 多啲人咪多幾款囉~』至於冇得點菜咩? 人地特色黎架嘛~ 唔洗諗食啲乜~ 其實都幾好吖~ 唔洗煩嘛~ 另外~ 女侍應的確係冇咩笑容~ 不過男侍應都幾攪笑吓~ 或者我地女仔多啦~總括黎講ok架!!
我地觀塘職訓同學會10個人去食~ 2男8女~

總括黎講ok架!!