2021-05-18 53 瀏覽
荃灣新開西餐,以 burger 🍔 為主,一入去就知店主係裝修方面落咗唔少心機,用左好多綠色植物,多角度都可以係打卡位!仲有送餐湯同無酒精飲品可半價優惠!食物方面除咗有 Burger 仲有一啲意粉、牛扒、甜品,選擇都好多好廣!但我哋今次都係試返 burger 類,選咗一個 Carr Valley beef burger 煙燻車打牛肉漢堡 故名思意係用咗煙燻過嘅車打芝士,個漢堡包係製作過程中都有再烘過,所以出到都嚟成個包都熱辣辣!個漢堡扒都算多汁唔會乾,令整體感覺都唔錯!仲有個薯條跟,都係新鮮炸起,所以等餐時間會耐啲!不過有上到嘢飲先,可以飲住嘢飲同餐湯慢慢等下!另外仲叫左個 Pork al Pastor Sandwich 墨西哥手撕豬肉三文治,呢個三文治個包唔係我哋平時食開嘅,似係啲麥包嚟,加上用獨特醬料調味嘅手撕豬肉真係好惹味,越食越好食😋!如果唔係大食嘅人呢個份量都應該夠飽!

仲有送餐湯同無酒精飲品可半價優惠!

不過有上到嘢飲先,可以飲住嘢飲同餐湯慢慢等下!

如果唔係大食嘅人呢個份量都應該夠飽!