今日跟朋友嚟到呢個保齡球場,我本身覺得幾貴,我哋12個人,我哋做咗四條保領球道,每人$270。 佢話如果西貢市中心距離100米嘅距離。到咗之後我明白點解咁鬼貴,首先佢個環境真係靚,地方超闊落。一入到去充滿印尼特色, 燈光暗暗,又有好多充滿藝術特色嘅吊飾。嗰日仲有live show睇,有人唱 can’t help falling in love with you, 超好聽。 個環境氣氛一定係100分㗎❤️❤️$270除咗包打保齡球外,仲有$99 quota點野食。食物方面真係好平。本身食物咁平冇乜期望,但係點知咁好食。一個 Nasi goreng 印尼炒飯先$49,仲要係好食,又大分。印尼炒飯( $49 )冇諗過$49嘅印尼炒飯都可以咁大份,裏面材料超豐富有超多,有雞肉串,炒飯裏面有青椒雞肉好多餡,而伴菜有醃酸瓜,同埋炸蝦片。 賣相吸引,好食。炸海鮮拼盤($109)海鮮拼盤裏面有炸魚條,炸魷魚,同埋炸薯條。拼盤嘅分量特別大,呢度夠三個人分。薯條好粗又夠脆,但係我覺得個炸魷魚太硬,尤其是攤凍咗之後有啲難咬。喺度打保齡仲有MV有音樂聽, 四個人一條跑道仲有計分嘅,今日玩得真係幾開心。推薦大家過

印尼炒飯( $49 )

炸海鮮拼盤($109)

喺度打保齡仲有MV有音樂聽, 四個人一條跑道仲有計分嘅,今日玩得真係幾開心。推薦大家過嚟試吓同朋友一齊打下保齡球。