2020-04-17 264 瀏覽
今日同未婚夫嚟西貢拍拖,諗起上次食過一間服務好親切嘅餐廳,二話不說再黎一次。記得上次蟹肉意粉好優秀,於是今次我哋兩個都揀咗自選意粉。自選意粉都好多配搭,可以選擇醬汁,意粉嘅類型同埋唔同嘅配料,啱晒我成日三心兩意,總之揀晒鍾意食嘢就搞掂!上次食佢放咗好多蟹肉落去,平時啲餐廳蟹肉得好少,又冇乜味,呢度又多又甜梗係要再食!我嗰個係白汁意粉配蟹肉同煙三文魚, 佢就揀咗蒜香意粉配蟹肉煙鴨胸同帆立貝。蟹肉一如以往都係咁多咁出色,冇諗過10幾蚊加嘅煙鴨胸有咁多塊,仲係有醃製過煎過嘅,真係好有心機!煙三文魚同帆立貝都幾好今次見唔到上次嗰一位店員,不過其他店員都服務好好。佢哋唔會自己係到傾閒偈,會好留意客人有冇叫佢哋,基本上一舉手佢哋就會過嚟,上菜等等都好快,下次會再嚟食
記得上次蟹肉意粉好優秀,於是今次我哋兩個都揀咗自選意粉。

煙三文魚同帆立貝都幾好
自選-白汁蟹肉煙三文魚意粉