2019-12-30 232 瀏覽
十分親切有誠意待客人十分親切有誠意待客人同未婚夫行街經過Ocean Paradise,店員主動行出黎介紹餐食,再行多陣就入左去,試下呢間小店。入座後店員熱情介紹餐牌同是日推介,款式都幾多元化,仲有乳豬同珍珠麵。我地叫左斧頭豬扒同蟹肉卡邦尼意粉。上左意粉之後店員主動拎2隻碟俾我地Share, 食完意粉後,又主動幫我地換碟換叉,咁再食豬扒就唔會mix up d味。期間客人唔多,但聽到店員之間講多少客都隨緣啦可能聽日會多。睇得出都努力經營。食物味道都幾好,蟹肉好多,扒都好食。surprise係伴碟沙律用黑醋做dressing, 好啱我胃口。期間有小朋友自己黎食,又有一家大細黎食。店員都主動提供兒童餐具同幫手安置bb車,俾bb凳。又係有介紹餐牌。好親切推薦一家大小黎食,愉快既一餐
十分親切有誠意待客人
十分親切有誠意待客人

我地叫左斧頭豬扒同蟹肉卡邦尼意粉。

推薦一家大小黎食,愉快既一餐

2019-12-30