2008-09-05 20 瀏覽
入西貢,有很多人都會去食海鮮,但我卻不知何故,特別喜歡在西貢吃西餐。西貢這間Jaspas我去過2次,給我的印象不錯。上次去食了Pumpkin soup,Chicken ceasar salad同Jaspas special pizza。Pumpkin soup好濃好creamy,不個portion就大左少少,飲完已經飽左一半。Chicken ceasar salad真係好好味,雞燒得好香好林,沙律醬不太多但撈得好勻,食落十分不錯。Pizza好薄好脆,食的時候冇乜滯的感覺,幾好。不過在Jaspas食野,除了食物外,氣氛也是重點之一,在如此輕鬆的氣氛下和朋友吹吹水傾下講下,不知不覺又過了一個開心的晚上。
  • Chicken ceasar salad