幫襯過幾次。一開張仲ok但menu好少items,個時覺得 可能試開張? 結果開張半年之後仍然係咁,都算,有幾樣嘢都ok。但今日幫襯完,真係唔得,以後唔會再黎。1. 兩個人叫左兩份大蝦龍蝦汁義粉,等左成10分鐘,同我講無龍蝦汁… 連做一份意粉的龍蝦汁都唔夠.. 話可以轉蒜片.. 。已經唔係第一次了。上一次都係咁。咁轉汁價錢又唔會調整窩.。樓面姐姐強調龍蝦汁幾難做,但你宜家無窩,用簡單蒜片黎敷衍都算。但隻蝦係好明顯冰凍蝦…擺雪櫃好耐。呢個quality呢個價錢完全唔合理。2. 奶茶上到黎分層… 奶已經過左期?樓面自己見到都覺得唔妥。重新返去沖過。3.入門口見到入邊無人,但d台見到無人收窩,d客食完走左就咁擺喺度無人清理。近睇原來樓面喺廚房傾揭.. 我地勉強搵到張台係有正常餐具擺放.. 好多台餐具擺放都好求其,好似趕客? 呢間宜家正係做外賣生意?樓面姐姐仔之前已經係好容易出錯個隻,之前都錯過幾次。今次黎發覺改用qr code… 都ok既。但用qr code ,你收加一? 為何? 有咩服務可言?總結:可能廚房自視甚高。但呢個quality,呢款menu同服務,喺堅尼地城唔可能survive。

但今日幫襯完,真係唔得,以後唔會再黎。

但用qr code ,你收加一? 為何? 有咩服務可言?

大蝦意粉
2023-04-24