2022-07-22
堅城出名多咖啡店、酒吧 熟食中心都叫做有雞煲食 但係烤魚真係一間都冇 估唔到大埔熱門烤魚店竟然喺度開咗間幾千尺分店🤩魚豐盛套餐 $468 套餐包左自選烤魚一份、小食兩款、自選串燒六件、仲包埋啤酒🍻9/10 重慶豆花烤魚 湯底麻香味重 加上大量辣椒、大蒜 惹味得來唔算好油膩 有香濃魚湯味🔥 一讚原條烤魚超厚肉冇骨 其他配料都吸晒湯 豆花、洋蔥都俾我哋兩個食晒 就咁食呢個餸都飽左7成🤣8.5/10 自選串燒 可以自己揀六款 揀咗肥腸兩吋、台灣腸、豬腩肉、燒韭菜同牛肉 肥腸味道濃郁 香辣適中 燒韭菜夠晒特別 烤到香噴噴 正😋 台灣腸一咬爆汁💦8/10 自選小食 麻辣牛肚絲冷盤 幾開胃爽口 送酒唔錯 雞軟骨香噴噴又酥脆 啖啖肉值得一試因為我哋兩個唔飲酒 轉左飲竹蔗水 勁大咋飲唔晒 味道淡淡清香 啱晒食重口嘢 轉飲啤酒嘅話會有兩支百威~總括嚟講 性價比高 同區冇對手之餘 比一般烤魚更高質‼️ 仲有得抽獎😄 仲要不得不提嘅係職員都好熱心服務 坐得又舒服 一家人嚟都fit👍🏻