如果要揀一種異國美食,西班牙一定係我嘅頭三甲!!!😍呢間餐廳真係一個好有回憶嘅體驗,食物質素好之餘,環境仲好有特色😚🔥Juicy Lobster Rice 最signature既龍蝦飯!!🦞波士頓龍蝦好新鮮!!肉質彈牙就唔洗講🤭講到明”Juicy” Lobster Rice,佢真係會比較多汁多芡,我自己好OK啊!!重點係佢哋嘅龍蝦汁真係好濃好正😉佢地係用上西班牙嘅bomba rice,粒粒包住啲汁😚唔該你哋真係要嗌!!!!🔥Gazpacho其實佢係一碗凍蕃茄湯🍅開胃!🔥Bluefin Tuna Tartar通常前菜我都會揀tartar!!今次呢個吞拿魚他他都好正😉牛油果蓉match埋細細粒嘅吞拿魚入口好軟滑,配上脆餅口感好豐富!!🔥Padron Peppers最愛西班牙前菜之一!!!padron辣椒皮脆有口感,加上惹味橄欖油同Maldonado salt真係好開胃💓好適合配Champagne🥂同朋友傾住計一隻一隻咁擺入口😍😍😍🔥Chocolate Brownie| Flan | Berry Cheescake連甜品都好正!!Brownie配上香濃朱古力醬加分加分!Flan蛋味可以但好滑

🔥Juicy Lobster Rice

🔥Gazpacho
其實佢係一碗凍蕃茄湯🍅開胃!

🔥Bluefin Tuna Tartar

🔥Padron Peppers

甜品都好正!!Brownie配上香濃朱古力醬加分加分!Flan蛋味可以但好滑😙Berry Cheescake莓醬加上碎曲奇,所以食落去唔濟之餘仲好有口感🥰

佢樓下通常都係for chill drink🍹環境好靚,好多都係大半圓枱咁坐,privacy👍🏻👍🏻👭🏼👬