2023-11-29 45 瀏覽
充滿西班牙色彩鮮明既餐廳心情都好似度假咁放鬆前菜牛他他夠晒鮮味,鍾意既人大讚好味而火腿有特別西班牙食法真係有趣,先將西紅柿擦係方包度,鍾意既仲可以擦d蒜同加橄欖油,再加上火腿片,自制小麵包好有趣~脆球三文魚脆薄小巧既樣似一個飛碟造型,一口咬落去,原來脆球中間全都係特色醬,係口中散開,夠曬驚喜八爪魚薯仔,粒粒都係夠曬炭燒味~搭配沙律醬,係我鍾意既前菜~mini和牛小漢堡,真係唔誇張講和牛肉質鮮美而多汁,雖然係小漢堡,但係一個好足份量。醬豬肉真係鮮嫩多汁,睇落去係精瘦以為會好柴,其實入口係口感嫩而入味。西班牙海鮮飯底係類似有機大麥,粒粒飽滿而健康,煮到恰好軟熟,搭配特色西班牙醬,雖然前面食好飽都會食多幾啖。西班牙酥炸油漆條,真係夠酥夠脆,點點雪糕球,結束今日尼一餐~
充滿西班牙色彩鮮明既餐廳
心情都好似度假咁放鬆

前菜牛他他夠晒鮮味,鍾意既人大讚好味

脆球三文魚