2018-09-02 599 瀏覽
平時去西灣河主要都係搵街頭小食,尤其太安樓入面咩都有,想托永而出都好難,而今次e間魚魚魚屋真係大有驚喜。同男朋友去完鯉景灣海旁行完之後,佢話要比個驚喜我,帶左我黎太安樓。我心諗又係太安樓?我咪埋眼都知有咩la。然後佢就帶左我入魚魚魚屋?arm arm入內就發覺入面環境衛生,個廚房一目了然,同我對太安樓geh印象截然不同。同其他魚生飯一樣,你都可以揀自選魚生or餐。但魚魚魚屋係平一大截!魚生黎講,同太古城魚生飯一樣新鮮,睇圖最實際:(mine)眾多魚生當中,我最鍾意係大拖羅同劍魚,由於我經常食元氣(無拖羅同劍魚),覺得好滿足。(his)有贊當然亦有彈,太古城魚生飯貴d,不過勝在坐得舒服,而魚魚魚屋係食勝價比。作為我第一篇食評,我希望寫多d覺得大家underrated geh餐廳。同大家開心share!

(mine)

(his)