2022-09-27 181 瀏覽
最近打開youtube開始好多人評價章魚燒, 有啲仲話章魚無雙入面既分店 西灣河最好食~ 睇開先發現原來西灣河開左一間章魚燒身為港島人既我, 覺得西灣河開左一間章魚燒小食店實在太好終於唔洗再去旺角,葵涌咁遠,而且可以喺太安樓掃街買野番屋企食 本身滿懷可以再食到葵廣風味既章魚燒 見到有咁多口味, 當然試下其中一隻口味先啦, 今次我就試左明太子味, 咁佢既皮依然都係唔脆,而且食落都冇太多既口感。成粒放入口,唔覺得有章魚喺入面,而且味道偏咸,岩重口味人士食環境: 如果想要乾淨既話會建議去其他分店,而且要等 空氣都偏焗 見佢有電話可以落定order 再拎但一試,竟然發現冇以前好似喺葵廣食既時候咁好味到底係因為而家既 KOL 吹捧得太勁定已經大跌水準, 味道不再似以前咁好食?可能搵日要再去番多次葵廣先可以再食到以前既風味...葵廣

但一試,竟然發現冇以前好似喺葵廣食既時候咁好味
可能搵日要再去番多次葵廣先可以再食到以前既風味...
明太子章魚燒
葵廣
2022-09-26
10 分鐘 (外賣自取)