第一次黎食,係見到$168有任食韓燒同壽司好抵,一入到黎就見到超多款燒物,心裡未食都已經興奮左😂 見到好多食客都忙住夾自己中意食既野埋位,好熱鬧。有各款熱食俾食客填肚,韓燒需要d時間去燒熟,拎哩d小食食住先就唔洗餓住等啦!推介麻辣牛肚同魚蛋,辣得過癮,正。各款手握壽司又係中意邊款自己拎就得!有好多款揀呀,我鎖定三文魚刺身、三文魚卷😂 好中意食三文魚,肥美!哩度真係好多選擇,真係咩都想試,甜品好吸引,食左熱食先!五花茶同竹蔗水都好飲,又健康,食韓燒要飲多兩杯涼茶清熱氣。哩度既爐具好衛生,有張紙隔住可以自己隨時換,夾左好多牛食,好林呀,薄薄地又快熟。食到9成飽開始食甜品,食左熱豆腐花、雪耳紅棗糖水、南瓜西米露,哩度既糖水都好好味,食完變左10成飽😂哩度入座起限時兩小時,時間充足,食物選擇又多,好抵食!
哩度真係好多選擇,真係咩都想試,甜品好吸引,食左熱食先!
五花茶同竹蔗水都好飲,又健康,食韓燒要飲多兩杯涼茶清熱氣。

哩度入座起限時兩小時,時間充足,食物選擇又多,好抵食!