2017-10-18
上網見到旺角有間特式fusion cafe 幾多好評,裝修以平民街坊feel做gimmick ,一於去試試。餐牌有好多款式,睇到流哂口水,一於黎個西板牙海鮮飯二人份量墨汁帶子河粉,碗仔翅同埋雞翼黎食下。先講海鮮飯,多料到兩個人都食唔哂😂😂粒粒飯都充滿住海鮮味,飯粒唔係硬身risotto,有點似用上珍珠米,海鮮有青口,大蝦,蜆,魚柳,再加上蟹子即刻有咬口!我個高要求朋友都話好食!!到墨汁帶子河粉,整體有少少偏油,但墨汁襯河粉幾有創意配上大大粒帶子都已經好飽。兩個人查實叫左四樣野係有D癲,但個人比較貪心😏埋單時,staff 話有個叫eatber嘅app可以買優惠券,有剩的eatpoint可以下次用,即場download買完,比錢時有discount,下次可以去其他食肆用剩番嘅eatpoint,隨時增值都可以!方便易用,埋單時係食肆scan 埋QR code 就會自動扣除eatpoint 了!味道:4/5環境:4/5服務:4/5價錢:4/5
上網見到旺角有間特式fusion cafe
餐牌有好多款式,睇到流哂口水,
一於黎個西板牙海鮮飯二人份量
但個人比較貪心😏
即場download買完,比錢時有discount,
下次可以去其他食肆用剩番嘅eatpoint,
味道:4/5
環境:4/5