我成日都話🤴🏻大王,點解你唔會氹下我?🥲然後今次佢離奇地😨 / 罕有地😱 / 痴左線😰......話帶我去食野🤯佢知我💕鍾意🎨蠟筆小新(𝟗𝟎後既童年👧🏻)所以.......~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 ☀️ 𝟗𝟎分鐘套餐 ($138 - $198)我地揀左最高級🥇既澳洲極上和牛吃到飽 ($198 /位)▫️湯底🍲▫️湯底有𝟗款可以揀,有辣有唔辣🌶仲有𝟏款係養生素食湯底🌱我地揀左牛大人紅燒牛骨鍋🐃用牛湯🍲配牛肉🥩真係由頭牛到尾🐃.▪任食部份▪$198套餐獨有野食,包括 💁🏻‍♀️澳洲和牛𝐌𝟓牛肩卷🇦🇺 • 牛媽秘製鹵牛筋 • 蟹籽墨汁漿🦀 • 干貝鮮魚漿🕺🏻𝐄𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞左好多次,澳洲和牛𝐌𝟓牛肩卷🐃 & 安格斯特選牛板腱😝.▪自助食品區 ▪▫️雪櫃❄️ • 台灣直送🇹🇼好仙氣🧚‍♀️,頂頂位噴住煙😶‍🌫️丸類 • 蔬菜……有超過𝟒𝟎款選擇🤩其中比較特別 / 必食既一定係💁🏻‍♀️招牌凍豆腐 • 拔絲芝心丸🧀 • 香菜雞肉丸🐔 • 海帶結 • 響鈴🔔 讚讚位💕🔸野食用有蓋既盒裝住,夠衛生👍🏻🔸有𝟐位店員姐姐𝐊𝐞𝐞𝐩住留意👀住,得番半盒就即刻攞去𝐑
我成日都話🤴🏻大王,點解你唔會氹下我?🥲
佢知我💕鍾意🎨蠟筆小新(𝟗𝟎後既童年👧🏻)
所以.......
我地揀左最高級🥇既澳洲極上和牛吃到飽 ($198 /位)
▫️湯底🍲▫️

▪任食部份▪
$198套餐獨有野食,包括 💁🏻‍♀️

▪自助食品區 ▪
▫️雪櫃❄️ • 台灣直送🇹🇼
好仙氣🧚‍♀️,頂頂位噴住煙😶‍🌫️

丸類 • 蔬菜……有超過𝟒𝟎款選擇🤩
其中比較特別 / 必食既一定係💁🏻‍♀️
讚讚位💕
🔸野食用有蓋既盒裝住,夠衛生👍🏻
🔸有𝟐位店員姐姐𝐊𝐞𝐞𝐩住留意👀住,得番半盒就即刻攞去𝐑𝐞𝐟𝐢𝐥𝐥👍🏻
▫️粉麵 / 飯
王子麵 • 新竹米粉 • 烏冬 • 白飯,旁邊仲有滷牛肉🐃超入味。
▪️自助醬料區 ▪️
特別位 : 有白蘿蔔泥🤍,配牛一流😌

▪️小食 ▪️
士林鹽酥雞🐓 • 真豬小香腸🐖 • 梅甘酥脆薯🍠 • 魚香皮蛋豆腐🤍 • 糖醋甜不辣
任食嫁❣️幾款都好食,好台灣味🇹🇼
我最推薦 💁🏻‍♀️梅甘酥脆薯,最出色💕

▪野飲▪
(𝟏人限𝟏杯) 𝐋𝐢𝐤𝐞👍🏻 & 𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐅𝐁 / 𝐈𝐆 / 𝐌𝐞𝐖𝐞 送紫芋霜奶💜
滿滿配料超豐富,一啖入面有晒
💁🏻‍♀️紫芋頭 • 小芋圓 • 小抹茶圓 • 小紅薯圓 • 小地瓜圓...🙆🏻‍♀️
用左𝟒.𝟑特濃牛奶🥛,所以奶特別濃滑🧏🏻‍♀️

當然出面會有個大雪櫃俾你拎野飲❄️
除左常見既罐裝汽水(可樂 / 𝐙𝐞𝐫𝐨...)
亦有台灣🇹🇼既蘋果西打🍎 • 仙草🖤 • 麥仔茶🤎 • 麥香茶🌾...
仲有餐廳自家製既無糖冷泡茶🫖 (有𝟒款)
分別係💁🏻‍♀️白桃烏龍🍑 • 桂花烏龍 • 洛神花茶🌺 • 菊花普洱🌼
我推介💁🏻‍♀️ 白桃烏龍🍑 • 菊花普洱🌼

甜品🍨▪
有自家製焙茶🫖雪糕,細細杯唔怕肥,但又可以有個完美既句號🤭

另外
👉🏻加($30)可以升級海鮮🌊有蝦🦐 • 沙白 • 鱸魚片 • 鯛魚片🐟
👉🏻付費野飲🥤(+$12)都有幾款可揀冬瓜茶 • 烏梅汁 • 酸梅汁 • 金橘椰果🍹
🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺餐廳入面好多打卡位📸周圍都貼左勁多蠟筆小新,仲有小新精品賣🛒🛍

🔺沙田分店限定❣️小新相框🖼即影即有印相機📸 ($𝟑𝟎/張),可以係自己電話過相落去𝐏𝐫𝐢𝐧𝐭📲

🔺除左𝟗𝟎𝐦𝐢𝐧𝐬午餐吃到飽🤰🏻,另有一款係𝟔𝟎𝐦𝐢𝐧𝐬一人一鍋🍲定量午餐($68𝐮𝐩)