2018-06-25
一進入門面就感覺企理。算大,闊落。座位與座位之間有間隔,有私隱度,邊張台都可以很舒服。無知系咪父親節關係, 門口仲有d emoji &marvel表情牌比你翻埋位任影相都幾靚既+$48有無限量供應的蠔,好似是日本進口;蠔是非常肥美和美味,配搭番茄醬和檸檬都是值得試一下的(必須全台都追加o)另外like+share 拒地既店facebook,仲可以每人免費送一只帆立貝!!!(三種口味)放題既食物就都系一般出面你會食到既,不過味道就一般般啦,選擇吾算多,大多人都系貪拒有48無限任食蠔姐。當你以為就只有li d...就走既時候拒就送一碗龍蝦酥皮湯! 不過吾好意思,一碗姐. 味道就好似。。。你平時煮野d汁感咯 ,不過都有心思既最欣賞系拒鮮榨既橙汁!!!拒會一盤盤橙挪出來然後倒進榨汁機,等距自己榨汁出來,味道可是難得的好喝咯另外值得講下就是拒既飲品區 !!!接近10種飲料比你簡,仲有幾款韓國的,去過你就知道眼花繚亂的感覺。。。;p總體來講,都既中意既。有空可以試試,一大半人或者兩小口都適合的9/10
座位與座位之間有間隔,有私隱度,邊張台都可以很舒服。
9/10
題外話/補充資料:
moveenp!ck 雪糕 好小量!!要食一定食到感上下就要去擰