當日去食飯好彩唔使排太耐,大約等咗三十分鐘左右,等位期間餐廳仲主動派水同酒,感覺好貼心,令等候都冇咁悶蝦湯雖然唔算超濃味,但勝在鮮甜,飲落好舒服,唔會膩。麵條都好掛湯,每一啖都食得出湯底嘅精華。最驚喜係蠔,真係好新鮮、好鮮甜,完全冇腥味,啖啖肉好滿足,令人一試難忘。餐廳環境比較細,坐得唔算特別舒服,不過見到外面咁長隊,食完都唔好意思坐耐。唯一美中不足係收錢方式,原本問咗侍應可以用支付寶,點知最後老闆話只收現金,要我行去櫃員機攞錢。幸好有好心食客即刻借錢俾我用PayMe還返,真係好感動。建議餐廳可以喺門口寫清楚收款方式,方便大家準備定現金。整體嚟講,食物質素高,希望下次可以試埋佢嘅蟶子!

2025-05-24
30 分鐘 (堂食)