2021-08-23 49 瀏覽
早前見到好多人去咗呢間餐廳打卡 見到咁多花花 即刻令我少女心爆發 於是拿拿臨約fd去下!估唔到喺一幢平平無奇嘅商業大廈入面 竟然隱藏咗一個萬紫千紅嘅花花世界💐🌸由門口開始至到成間餐廳嘅每一個角落 都被色彩繽紛嘅花同植物簇擁住 令人即刻心花怒放💕 ✨最吸引嘅就係餐廳嘅兩幅大玫瑰花牆🌺🌹 食飯途中都不斷見到有人打卡 影完左邊嘅紅玫瑰牆 就到右邊嘅粉紅玫瑰花牆 靚花同佳人果然係絕配🌷 為咗配合呢個夢幻主題 餐廳播嘅音樂全部都係迪士尼歌曲💫 聽到我朋友以為自己去咗迪士尼🤣既然嚟到花花世界 食物同飲品當然都用上食用花擺盤 非常吸引🌸 我哋今次叫咗可愛嘅蝴蝶粉同貓耳朵 仲有2杯又靚又好飲嘅特飲👇🏻香草芝士拿破倫煙肉蝴蝶粉蕃茄醬酸酸甜甜食落好開胃 蝴蝶粉煙韌有咬口二重奏忌廉芝士貓耳朵芝士落重料 仲可以拉絲 食完飽肚得嚟又唔會好滯😋紫薯牛奶本身都好鍾意紫薯 呢杯都冇令我失望 紫薯味好出 好好飲💕蝶豆花綠茶漸變色夠晒吸引 味道清淡解膩一流

蕃茄醬酸酸甜甜食落好開胃 蝴蝶粉煙韌有咬口

芝士落重料 仲可以拉絲 食完飽肚得嚟又唔會好滯😋