聽說全世界的女生,都有一顆想收花💐的心🤣~你又喜不喜歡花呢? • 𝕎𝕙𝕚𝕥𝕖 ℍ𝕠𝕦𝕤𝕖白房子🤍 • 是間主打花草植物的餐廳,到處擺滿新鮮花朵,打卡一流,吸引大量女生光顧呀~ 除了店内裝飾成花花世界外,餐點方面同樣加入植物元素😆。不論主食、輕食、甜品、飲品等等,都有花花陪襯,完美演繹花店咖啡室的感覺。 「 紫醉金迷🟣 $208 」 賣相非常誇張的意大利飯,用紫椰菜和忌廉煮飯,並配上香草蒜蓉芝士大蝦、清酒煮大蜆和金箔,好華麗呀~「 二重奏忌廉煙肉芝士短管麵🧀 $143」 深得我們歡心的芝士短管麵,鹹香惹味,調味濃郁。芝士和忌廉配合完美,好吃唷~ 「 ᴇᴀsᴛᴇʀ ᴄᴏᴏᴋɪᴇ ᴄᴜᴘ🍪 $86 」 用曲奇造的杯子,在日本看得多,在香港還是第一次見呢😆。把牛奶倒入杯子即可享用囉~ 「 ᴏʀᴇᴏ ᴄᴀᴋᴇ🍰 」 作為ᴏʀᴇᴏ控,對ᴏʀᴇᴏ蛋糕愛不釋手🤣。上層是慕絲,下層是朱古力蛋糕,配上牛奶更好😚~

「 紫醉金迷🟣 $208 」

「 二重奏忌廉煙肉芝士短管麵🧀 $143」

「 ᴇᴀsᴛᴇʀ ᴄᴏᴏᴋɪᴇ ᴄᴜᴘ🍪 $86 」

「 ᴏʀᴇᴏ ᴄᴀᴋᴇ🍰 」

2022-05-11
超吸睛嘅🌷🌸💐花海Café,店內每處都係七彩繽紛的😍乾花,充滿少女心💕!!最吸引嘅莫過於⚘紅色玫瑰花花牆,姐妹們一定要嚟打個卡📸!!店內仲有自家花店💐鮮花售賣,好靚呀~·🧀二重奏忌廉煙肉芝士短管面 HKD$118啖啖充滿🧀芝士奶油香,短管面好有😻咬口,熱辣辣輕輕一拉☺已經有🤩拉絲效果,所以幾時都話芝士同忌簾永遠都係最佳組合🤗😚·🌶來自地獄的意粉 HKD$110有如來回地獄😆又折返人間!! 愈辣愈有feel🔥,食得出哂汗😝但又好想繼續食,好瘋狂!辛辣中仲食到當中夾雜咗🤤橄欖油及蒜片香氣,加上意粉富有嚼勁,整體好豐富👍🏻。·🏵蝶豆花綠茶 HKD$45賣相紫醉金迷,漸變色好夢幻🌌!微甜清新,咁靚嘅飲品令人心曠神怡🌸·🌹玫瑰花釀紅茶 HKD$40芳香玫瑰紅茶飲落😙舒服順喉,粉色珍珠裝飾茶杯🤩好靚!·📍White Hse.銅鑼灣謝斐道508號聯成商業中心15樓1501室

最吸引嘅莫過於⚘紅色玫瑰花花牆,姐妹們一定要嚟打個卡📸!!

店內仲有自家花店💐鮮花售賣,好靚呀~
🧀二重奏忌廉煙肉芝士短管面 HKD$118

啖啖充滿🧀芝士奶油香,短管面好有😻咬口,

🌶來自地獄的意粉 HKD$110

🏵蝶豆花綠茶 HKD$45

賣相紫醉金迷,漸變色好夢幻🌌!

微甜清新,咁靚嘅飲品令人心曠神怡🌸
🌹玫瑰花釀紅茶 HKD$40

芳香玫瑰紅茶飲落😙舒服順喉,粉色珍珠裝飾茶杯🤩好靚!
📍White Hse.
銅鑼灣謝斐道508號聯成商業中心15樓1501室
2022-04-16
  • 來自地獄的意粉
各式各樣的Cafe主題實在花多眼亂,不知道以花作主題的又吸不吸引到您呢?位於銅鑼灣的 White Hse. 白房子 就是一間花花Cafe由環境佈置到食物都是圍繞各式的花朵,而且更有售賣鮮花!佈置由門口位置已經開始,店內則有兩面花牆可以打卡,紅色的花牆十分鮮艷。因為空間不算很大,若想打卡就需要耐心一點排隊囉除了環境有滿滿的花朵,這也延伸到飲品和食物當中,好像吃的是藝術品 (笑)蝶豆花綠茶 ($45/Cold) & 玫瑰花釀紅茶 ($40/Hot)朋友覺得前者味道較為淡一些,對比下後者的玫瑰花就濃得多且芳香撲鼻。來自地獄的意粉 ($135) - 其實就是辣味意粉,吃得辣的朋友大概會喜歡?初吃不太有感,後期就能感受到那種刺激味蕾的辣。意粉偏硬身,配料還有煙肉。紫醉金迷 ($208) - 食用花頗多,還用上金箔。看起來像一碟奢華的藝術品!紫色的意大利飯是用紫椰菜打碎和幼滑忌廉混在一起來煮。不過記得要襯熱吃,放涼了再吃有點膩。另外還有兩隻煎香了的蝦和青口Easter Cookie Cup ($86) - 因為覺得可以連杯吃掉很有趣才點。很香的牛油曲奇杯,內層粉紅色是草莓,倒進牛奶後就變成草地牛奶
由環境佈置到食物都是圍繞各式的花朵,而且更有售賣鮮花!
因為空間不算很大,若想打卡就需要耐心一點排隊囉

蝶豆花綠茶 (Cold)
玫瑰花釀紅茶 ($40

來自地獄的意粉

紫色的意大利飯是用紫椰菜打碎和幼滑忌廉混在一起來煮。
紫醉金迷

很香的牛油曲奇杯,內層粉紅色是草莓,倒進牛奶後就變成草地牛奶了吧!
據說不同的節日,杯身上的圖案會不一樣,最近的是復活節主題。

Easter Cookie Cup
2022-04-23
2022-04-10 395 瀏覽
銅鑼灣花花打卡cafe社交平台見到好多朋友去咗呢間花花嘅打卡Cafe,今日特登過嚟朝聖~創意花藝咖啡店裝修寫意,大地色花藝佈置,還有真花售賣,室內用高貴的雲石枱,餐廳座位寬敞舒適,很舒服😌環境優美,超級多特色花牆和掛飾,有好多打卡位。提供紙巾、清水和手機自助下單,另收一服務費。紫醉金迷 $208Velvet goldmine set 打卡一流又好味😋紫椰菜打碎與幼滑忌廉一起煮的義大利飯,好有口感,粒粒包著清酒煮蜆的鮮甜海鮮味。另外還有原隻香草蒜茸烤大蝦,灑上金箔和繽紛多彩的花草伴碟手。Cookie cup $86復活節限定,整個曲奇杯子能吃能喝,一次滿足我兩個願望。曲奇不會太甜,配上色彩繽紛的糖霜圖案,配上低糖牛奶🥛非常有趣😆二重奏芝士忌廉煙肉芝士短管麵 $143濃縮芝士味有啲似卡邦尼,短管麵煮得剛剛好,恰到好處👍🏻碟豆花綠茶 $45超級靚的紫藍色綠茶~涼透心服務質素:8/10環境舒適度:9/10ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8/10
銅鑼灣花花打卡cafe

創意花藝咖啡店裝修寫意,大地色花藝佈置,還有真花售賣,
室內用高貴的雲石枱,餐廳座位寬敞舒適,很舒服😌
環境優美,超級多特色花牆和掛飾,有好多打卡位。
提供紙巾、清水和手機自助下單,另收一服務費。

紫醉金迷 $208
Velvet goldmine set 打卡一流又好味😋

Cookie cup $86
復活節限定,整個曲奇杯子能吃能喝,一次滿足我兩個願望。

二重奏芝士忌廉煙肉芝士短管麵 $143
濃縮芝士味有啲似卡邦尼,
短管麵煮得剛剛好,恰到好處👍🏻

碟豆花綠茶 $45
超級靚的紫藍色綠茶~涼透心

服務質素:8/10
環境舒適度:9/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8/10
2022-04-10
2022-04-06 288 瀏覽
餐廳佈置漂亮精緻,天花板掛滿粉七彩繽紛的乾花,最喜歡紅色玫瑰盛放花花牆,充滿少女心,絕對是粉絲們打卡熱點,令人著迷,感覺舒適 relax。紫醉金迷 粉紫色的米飯,鋪滿色彩繽紛的食用花,相機食先。飯面放上兩隻肥美的大蝦,蝦殼煎至微微焦香,雪白的蝦肉,入口軟嫩鮮香,每口米飯掛滿香稠忌廉醬汁,滿滿的奶香,樂在其中。金箔黑松露雜菌蝴蝶粉造型漂亮的蝴蝶粉,以金箔點綴,單看外型已教人愛上。煙煙韌韌的蝴蝶粉,口感濕潤,啖啖濃郁黑松露香氣,配上滑溜的雜菌,令人難忘。White hse cookie cup 曲奇餅製成的的杯,漂亮又可愛,滿滿的牛油香氣,把玻璃樽內的鮮奶倒入杯內飲用,最後連杯也食光,感覺有趣美味。蝶豆花綠茶 粉紫色的蝶豆花綠茶,充滿夢幻色彩,賣相吸引。甜度適中,冰爽清新,夏日不二之選。惡魔之吻 (芒果朱古力蛋糕)蛋糕面層充滿芒果甜香, 底層是醇厚滑溜的朱古力,鬆軟的蛋糕,入口慢慢滲出微辣,充滿口腔,惹味過癮。

紫醉金迷

金箔黑松露雜菌蝴蝶粉

White hse cookie cup

蝶豆花綠茶

惡魔之吻 (芒果朱古力蛋糕)
同fd行完街,一齊上咗呢間人氣樓上cafe White Hse. 食野~走進店內,即被呢個花花世界吸引住,仙氣滿滿充滿少女心,係個打卡嘅dream place😍食物擺盤真係好精緻~~非常IGable紫醉金迷 𝒱𝑒𝓁𝓋𝑒𝓉 𝑔𝑜𝓁𝒹𝓂𝒾𝓃𝑒 𝓈𝑒𝓉睇落似藝術品一樣,用紫椰菜+幼滑忌廉煮成嘅意大利飯,配上原隻大蝦、藍青口,以金箔及食用花點綴,食落口感幾creamy~來自地獄的意粉 𝐻𝑒𝓁𝓁 𝒫𝒶𝓈𝓉𝒶朋友嗜辣,佢表示意粉辣度十足,都幾惹味~蝶豆花綠茶 𝐵𝓁𝓊𝑒 𝒷𝓊𝓉𝓉𝑒𝓇𝒻𝓁𝓎 𝒫𝑒𝒶 𝒥𝒶𝓈𝓂𝒾𝓃𝑒 𝒢𝓇𝑒𝑒𝓃 𝒯𝑒𝒶漸變色睇落好夢幻,味道清新,夏天飲啱曬~蝶豆花富含花青素,有抗氧化功效架~玫瑰花釀紅茶 𝑅𝑜𝓈𝑒 𝐵𝓁𝒶𝒸𝓀 𝒯𝑒𝒶有濃濃玫瑰花香,味道也甜甜的~成間餐廳都係打卡位,佢地仲有自家鮮花出售~食完可以選購靚花番去

食物擺盤真係好精緻~~非常IGable

紫醉金迷 𝒱𝑒𝓁𝓋𝑒𝓉 𝑔𝑜𝓁𝒹𝓂𝒾𝓃𝑒 𝓈𝑒𝓉

來自地獄的意粉 𝐻𝑒𝓁𝓁 𝒫𝒶𝓈𝓉𝒶
朋友嗜辣,佢表示意粉辣度十足,都幾惹味~

玫瑰花釀紅茶 𝑅𝑜𝓈𝑒 𝐵𝓁𝒶𝒸𝓀 𝒯𝑒𝒶
有濃濃玫瑰花香,味道也甜甜的~

• 紫醉金迷
母親節除咗一家人慶祝🥳我仲同媽咪兩個人喺花花世界撐枱腳💕就係銅鑼灣嘅White Hse白房子 🤍一入到去我以為去咗花舖💐除咗唔同嘅鮮花🌺仲有兩幅大花牆😍而且佢嘅蝴蝶結櫈同埋餐廳裝飾都好girly🎀而飲品同食物都當然貫穿花呢個大主題🌼⁣天氣熱一坐低就點咗蝶豆花綠茶俾媽咪💜媽咪身體內熱,蝶豆花+綠茶呢兩樣都偏涼野就最啱佢👍🏻而且蝶豆花好飲又抗氧化!✅⁣我就飲玫瑰花釀紅茶🌹玫瑰花活血啱晒我😆而且味道好清新!好解渴💯我就食來自地獄的意粉🌶係真係辣!🤣好耐冇出街食嘢、充滿刺激感好好😂配埋肉條同蒜頭好惹味😋意粉亦都好入味、好彈牙⁣叫咗個紫醉金迷俾媽咪⚜️媽咪第一次見識食用花🌷有埋金箔就襯哂媽咪高貴嘅地位👸🏻材料有原隻大蝦、藍青口,好肥美、新鮮!🦐配埋紫椰菜溝忌廉汁煮成嘅意大利飯真係成個藝術品咁🖼
母親節除咗一家人慶祝🥳

仲有兩幅大花牆😍

而且佢嘅蝴蝶結櫈同埋餐廳裝飾都好girly🎀
而飲品同食物都當然貫穿花呢個大主題🌼

天氣熱一坐低就點咗蝶豆花綠茶俾媽咪💜
媽咪身體內熱,蝶豆花+綠茶呢兩樣都偏涼野就最啱佢👍🏻
而且蝶豆花好飲又抗氧化!✅

我就飲玫瑰花釀紅茶🌹
玫瑰花活血啱晒我😆
而且味道好清新!好解渴💯

我就食來自地獄的意粉🌶
係真係辣!🤣
好耐冇出街食嘢、充滿刺激感好好😂
配埋肉條同蒜頭好惹味😋
意粉亦都好入味、好彈牙

叫咗個紫醉金迷俾媽咪⚜️
媽咪第一次見識食用花🌷
有埋金箔就襯哂媽咪高貴嘅地位👸🏻
材料有原隻大蝦、藍青口,好肥美、新鮮!🦐
配埋紫椰菜溝忌廉汁煮成嘅意大利飯真係成個藝術品咁🖼
2022-05-04
5天前 0 瀏覽
一上到去餐廳門口已經有個靚靚花牆😍,入到去仲吸睛!成間餐廳以唔同嘅鮮花做佈置💕🌺,連天花板,牆壁,餐枱都佈滿鮮花,真係好似置身花海中呀!😍😍連飲品同食物都係用上食用花,真係好精美好特別啊!🥰我地叫左個⁣🍝來自地獄的意粉嘩,聽個名就知好辣,入口又唔會好辣,仲帶少少甜甜酸酸嘅味道,而麵質煙煙韌韌,越食越滋味!⁣💜紫醉金迷擺盤好吸引啊!用上閃閃金箔及食用花做擺盤,賣相十分吸引啊!再用上原隻大蝦、藍青口,啖啖肉好新鮮好有口感!另外紫椰菜加忌廉汁煮成嘅意大利飯,味道一流!⁣🦋蝶豆花綠茶蝶豆花係近期好hit嘅健康食材,有抗氧化功效,飲落好清甜好解渴啊!而漸變顏色好有層次感好特別唔!⁣🌹玫瑰花釀紅茶暖笠笠嘅花茶好清香啊!而餐廳內仲有鮮花擺賣添架!🥰⁣⁣

連飲品同食物都係用上食用花,真係好精美好特別啊!🥰

我地叫左個
⁣🍝來自地獄的意粉

💜紫醉金迷
擺盤好吸引啊!用上閃閃金箔及食用花做擺盤,賣相十分吸引啊!
再用上原隻大蝦、藍青口,啖啖肉好新鮮好有口感!
另外紫椰菜加忌廉汁煮成嘅意大利飯,味道一流!

⁣🦋蝶豆花綠茶
而漸變顏色好有層次感好特別唔!

🌹玫瑰花釀紅茶
暖笠笠嘅花茶好清香啊!

而餐廳內仲有鮮花擺賣添架!🥰

6天前 0 瀏覽
姐自問係港女一枚... 超鍾意被花圍 🥰 IG 嗰啲以花入饡擺碟勁靚嘅餐廰,我會為咗打卡去吓 🫣今次到 @whitehse.cwb 探店食嘢,啲花真係多到DUM一聲 🌸 原來佢有賣花 @fleurs_damour.florist ,唔怪得啦!試咗 hero dish「紫醉金迷」,意大利飯用咗紫色椰菜花一齊煮,配香草蒜蓉烤大蝦加清酒煮藍青口,成碟灑滿金箔同花,好浮誇 🤩「二重奏忌廉煙肉芝士短管麵」擺碟就簡約啲,奶香撲鼻,有少少拉絲效果,唔錯 😋另外試咗「蝶豆花綠茶」,紫色好靚,但味道比較清淡。我就鍾意「草莓紅茶」多啲,個套杯係珍珠貝殼款,少女心呀 😍份量偏精緻,大食寶寶叫多幾樣試吓啦!

份量偏精緻,大食寶寶叫多幾樣試吓啦!
2022-05-09 0 瀏覽
一踏入呢間cafe好似置身花海一樣呀😍餐廳有打卡花花牆,仲放置咗好多鮮花每個角落都好啱打卡喔📸-🍴二重奏忌康煙肉芝士短管麵($143)夾起果陣芝士拉成絲入口芝士味濃郁🧀視覺同味覺都大滿足呀!不過煙肉份量偏少而且無其他配料喔!🍝來自地獄的意粉($136)意粉加滿辣椒,真係堅辣呢🌶但辣得嚟幾刺激惹味😋而配料就有雜菇同煙肉略嫌配料份量唔算多!🍹蝶豆花綠茶($45)漸變顏色層超啱打卡📸味道微甜,富綠茶味!🫖玫瑰花釀红茶($40)茶味清香紅茶味中散發淡雅嘅玫瑰花香🌹
一踏入呢間cafe
好似置身花海一樣呀😍
餐廳有打卡花花牆,仲放置咗好多鮮花
每個角落都好啱打卡喔📸

🍴二重奏忌康煙肉芝士短管麵($143)
夾起果陣芝士拉成絲
入口芝士味濃郁🧀
視覺同味覺都大滿足呀!
不過煙肉份量偏少
而且無其他配料喔!

🍝來自地獄的意粉($136)
意粉加滿辣椒,真係堅辣呢🌶
但辣得嚟幾刺激惹味😋
而配料就有雜菇同煙肉
略嫌配料份量唔算多!

🍹蝶豆花綠茶($45)
漸變顏色層超啱打卡📸
味道微甜,富綠茶味!

🫖玫瑰花釀红茶($40)
茶味清香
紅茶味中散發淡雅嘅玫瑰花香🌹
2022-05-06 0 瀏覽
White Hse. 🌸如果大家想搵靚靚Cafe打卡嘅話可以去White Hse. 🤩 佢哋室內裝飾好靚,四面牆都有花花可以俾你哋去影相打卡😆 蝶豆花綠茶:$45頂係橙色底係紫色,黎到已經覺得好靚🥰 Easter Cookie Cup:$86佢地係杯到畫左兔仔圖案,好cute,唔捨得食😢可以直接倒鮮奶入去飲,再一次過咬埋個杯一齊食😂二重奏芝士忌廉煙肉芝士短管麵:$143用左好多芝士同埋cream,做到拉絲效果🥰未食都聞到好香嘅芝士味~因為佢地係用短管麵,所以每一啖都可以feel到啲cream同埋芝士湧出黎🤩Yummyyy🙌紫醉金迷:$208好有心思嘅一道菜色😆用左金箔同花做點綴,十分奢華🙈Risotto好creamy,上面仲有一隻大大嘅芝士烤蝦🥰每一款都好靚,好有心思🤩特別日子唔知帶女朋友去邊度食野,不妨嚟試下依間~仲可以買到靚靚嘅花花添🥰。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。餐廳:White Hse.Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔆地址:銅鑼灣謝斐道508號聯成商業中心15樓1501室
White Hse. 🌸

蝶豆花綠茶:$45
頂係橙色底係紫色,黎到已經覺得好靚🥰

Easter Cookie Cup:$86

二重奏芝士忌廉煙肉芝士短管麵:$143

紫醉金迷:$208

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
餐廳:White Hse.
Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔆
地址:銅鑼灣謝斐道508號聯成商業中心15樓1501室

花🌻全部都係花💮一踏入餐廳滿眼都係花!花花牆、鮮花佈置、桌上花朵…果然不負嚟打卡嘅少女心😍😍約一樣鍾意影靚相嘅朋友嚟聚聚就啱哂喇❤️⁡. ✨紫醉金迷 $208賣相超華麗‼️一上枱已經嘩嘩聲😍😍呢碟海鮮飯用咗原隻香草蒜蓉烤大蝦 + 清酒煮藍青口 加持!碟上周邊仲灑滿食用花朵同金箔🤩🤩最特別係以新鮮紫椰菜花打碎配上幼滑忌廉一齊住成嘅義大利飯!成碟飯夢幻感爆燈‼️⁡. ✨二重奏忌廉煙肉芝士短管麵 $145唔好睇造型相對平實就掉以輕心😆好濃郁忌廉x芝士嘅味道!加埋惹味煙肉粒同煙韌短管麵!(😜😜只係我哋掛住猛影相打卡搞到凍咗拉唔到絲啫!!) 總之芝士控嘅人士唔好錯過😋😋. ✨玫瑰花釀紅茶 $40必須讚套珠光貝殼造型茶杯茶碟好加分❤️熱茶飲落滲出淡淡玫瑰花香氣!感覺養生呢!⁡. ✨蝶豆花綠茶 $45(設定咗唔可以叫少冰)上枱已被夢幻漸層色吸引住😍😍蝶豆花x綠茶唔係甜滋滋嘅組合!夠哂健康清新!

✨紫醉金迷 $208
✨二重奏忌廉煙肉芝士短管麵 $145
✨玫瑰花釀紅茶 $40
✨蝶豆花綠茶 $45
2022-05-03 10 瀏覽
大部份女仔都喜歡花🌺🌼而white Hse由視覺到味覺都一一完全滿足到我地✨一入門口已經見到好多花,我同我朋友見到完全係變咗心心眼😍見到旁邊有唔同種類嘅鮮花,可以係@fleurs_damour.florist訂購,見到有現成品真係好靚!轉返個話題去返食物先🤭🍴食物🍴1️⃣紙醉金迷$208: 賣相好有驚喜,食用花配金箔令食物有種金光閃閃feel✨上面2隻大蝦厚肉彈牙,中間是蜆肉,最底是打碎的紫椰菜+忌廉一齊煮既意大利飯,食落有咬口,顏色又完全取勝🫶🏻2️⃣二重奏忌廉煙肉芝士短管面$143: 短管面口感煙煙韌韌口,煙肉煎得夠香,而芝士味夠濃郁,當然賣相也是超喜歡💕3️⃣蝶豆花綠茶$45: 夢幻嘅顏色同現場環境好配搭,用上高身杯拎住嚟影相都唔錯🤭4️⃣蜂蜜檸檬茶$40: 用貝殼杯碟好精緻,蜂蜜係底,記得攪勻先飲啊。

🍴食物🍴

• 二重奏忌廉煙肉芝士短管麵
裝修佈置極具心思,充滿少女心!💕餐廳以花為主題💐,多面花牆非常夢幻呢!到處都是打卡位😍,最適合約閨密一起拍照!🌷紫醉金迷 $208粉紫色的意大利飯原來用上紫椰菜花及忌廉製成,十分特別,配有青口、蝦、金箔及食用花,味道清新🍀🌷二重奏忌廉煙肉短管麵 $143忌廉芝士醬濃郁,非常惹味,芝士控不要錯過🧀⁡🌷蝶豆花綠茶 $45不會太甜,非常清新💜⁡🌷Easter Cookie Cup $86牛奶及曲奇兩食🥛🍪
裝修佈置極具心思,充滿少女心!💕
餐廳以花為主題💐,多面花牆非常夢幻呢!
到處都是打卡位😍,最適合約閨密一起拍照!

🌷紫醉金迷 $208

🌷二重奏忌廉煙肉短管麵 $143
忌廉芝士醬濃郁,非常惹味,芝士控不要錯過🧀

🌷蝶豆花綠茶 $45
不會太甜,非常清新💜

🌷Easter Cookie Cup $86
牛奶及曲奇兩食🥛🍪