📌 little Fresh Cafe & Bar 📍旺角 Mong Kok🔍 環境坐係窗口位係最正✨ 可以俯瞰整個旺角街道🔹 餐廳天花有幅藍天白雲嘅牆畫☁️ 超清新親民嘅感覺🤍 自然光下打卡真係一流💖重點佢係黃店!!! 要多多支持♡ 🔍 服務侍應服務周到👍🏻 同埋會不斷幫忙倒水🥰-(👑爲推薦)▪️Today special $68▫️紅酒牛肋肉燴長通粉 $68▪️檸檬蜜桃水果茶 $18▫️iced Latte $18 ▪️蘑菇忌廉湯▫️田園沙律 -❥ ❥ Today special呢個每日都唔同!!🤓今日係白汁香蒜豬豚肉燴意大利麵🥰白汁濃味又creamyyy🤍重點係豬豚肉好好食😋 有咬口💖❥ ❥ 紅酒牛肋肉燴長通粉呢個大推🤩❤️ 紅酒味道同牛肋肉嘅汁好夾🍷每口肉都醃製得好入味!!! 肉質軟稔🤓長通粉都非常有咬口😍整體都味道好好👍🏻❥ ❥ 檸檬蜜桃水果茶水果茶超fresh!!🍎🍐🍊🍋甜度啱啱好 好清新自然✨蜜桃味道唔重 反而檸檬味重少少~❥ ❥ iced LatteLatte味道正常,上面加左cream更creamy🤍❥ ❥ 蘑菇忌廉湯呢個湯大推🤩蘑菇味道濃郁🤍係我飲過最好飲嘅!!! ❥ ❥ 田園沙

📌 little Fresh Cafe & Bar

整體都味道好好👍🏻

❥ ❥ 檸檬蜜桃水果茶
水果茶超fresh!!🍎🍐🍊🍋
甜度啱啱好 好清新自然✨
蜜桃味道唔重 反而檸檬味重少少~

❥ ❥ iced Latte
Latte味道正常,
上面加左cream更creamy🤍

❥ ❥ 蘑菇忌廉湯
呢個湯大推🤩
蘑菇味道濃郁🤍
係我飲過最好飲嘅!!!

❥ ❥ 田園沙律
Salad味道正常👍🏻

▫️味道:9.4/10
▪️賣相:9.8/10
▫️環境:9/10
▪️價錢:7.5/10
▫️服務:9/10
▪️Overall: 9.4/10

🔍#CY_旺角 #CY_西餐廳 #CY_cafe #CY_意粉
🔗#littlefreshhk #littlefreshcafe #mkcafe #mongkok #mongkokfood #mongkokfood #mk #旺角美食 #旺角 #香港cafe #hkfood #hongkongfood