2022-06-27 606 瀏覽
一直好想食斧飯🤤見人地影出嚟好靚好吸引 呢間仲要好多選擇 成8款揀▶️ 蒲燒鰻魚釜飯($158)曾經好怕食鰻魚嘅我(好驚佢啲幼骨 吞完好似刺口嚨咁)決定試一試呢個飯因為好吸引上菜時用有木蓋焗住 要等一分鐘先食得 ⏳一開蓋巳經好香蒲燒汁味個斧飯都算大 個鐵鍋好深 好多飯另外當然有好多其他料😍有粒粒枝豆 有栗子 有波菜 有香菇 仲有蛋絲 最後梗係有一片片鰻魚啦!旁邊有另一碟蒲燒汁俾你自己落 雖然原先個飯已經有味 但係落咗再好食啲鰻魚有5片 估唔到佢一啲骨都冇👍🏻食落連皮好黏口好腍又香 對鰻魚改觀了❤️其他配料亦好好食 撈埋似食韓式石鍋拌飯咁😋係加咗栗子嘅配搭特別少少 不過都係好食嘅🌰如果可以多啲枝豆就好啦!-味道質素好好👍🏻食物亦比較貴價 好推介斧飯環境可以 入面幾大 不過唔太鍾意佢燈光暗咗啲 同埋俾人感覺有啲舊服務一般般 唔知點解最尾好似催我哋走咁🥲明明只係3pm性價比ok 一個餐除咗主食 有麵豉湯 沙律 漬物 最重要係佢份量夠大材料足😗
一直好想食斧飯🤤見人地影出嚟好靚好吸引
呢間仲要好多選擇 成8款揀

▶️ 蒲燒鰻魚釜飯($158)

個斧飯都算大 個鐵鍋好深 好多飯

其他配料亦好好食 撈埋似食韓式石鍋拌飯咁😋