2016-06-01 1008 瀏覽
第一次去仲係新開張的時候,人不是很多,環境亦不錯,舒舒服服hea下吹水食下野都不錯。因為同區都較難搵到個地方hea,同埋價錢都ok,食物都唔hea!忌廉什菌意粉個意粉好彈牙,又唔會太濃味👍🏼 All day breakfast有3合一同4合一揀,朋友揀左3合一,不過分量比想像中細但女孩子都夠飽。飲品連曲奇,曲奇很鬆化,好想買一盒返去食,有驚喜。飲品蘋果茶有蘋果香仲有果肉,飲品基本上都比想像好👍🏼會再去🤘🏻第二次去的時候都係平日夜晚,食物都係咁上下但叫左個greentea Latte 同紫薯Latte, 綠茶味唔會太淡,但比較甜,個人不好甜所以勉強接受。紫薯latte友人話好香好好飲!都值得一試,重點係我地吹水吹到所有人走嘥佢地準備收鋪都叫我地慢慢吹仲主動幫我地較細d個冷氣👍🏼有心的coffee shop