2018-03-01 2775 瀏覽
最初去食,無論食物,環境都十分好,只係員工有d操心大意,落錯單。心諗都算,咁嘅價錢,唔通五星級服務咩。所以都喺呢一個月內照幫襯咗4至5次,最初都無乜事發生,但係到mm呢次打電話去book位時想book明天的午餐,但竟然full booking,心諗係好野至會有咁多人去食,咁就唯有照延遲到第二日。等咗兩日,終於有位,照舊叫返佢開頭燒得唔錯嘅牛扒,但嚟到有點失望,因為塊扒縮咗水,係縮咗三份二,又薄又細又咸,牛扒薄就唔好食。叫五成熟嘅牛扒已去到八成熟。。柴皮一樣😠😠😠最震驚係食完侍應執走d碟後,有條蚯蚓喺枱面😱😱對答如下。客:點解有條蟲嘅?侍應:應該d菜太新鮮。客:可否叫經理來?侍應:經理無返。客:咁除左經理,有無話得事嘅人?侍應:我唔知㗎,我係散工嚟㗎,你唔好難為我啦。。。。。😡😡😡😡😡😡😡😡😡好嬲咗,我仲要同埋有重要嘅客人一齊,我廢事失身分,只好埋單走。。但係佢地一句道歉說話都無,完全唔覺得有條活生生嘅蟲出現喺酒店裏面嘅餐枱上係有問題😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬
客:點解有條蟲嘅?
侍應:應該d菜太新鮮。
客:可否叫經理來?
侍應:經理無返。
客:咁除左經理,有無話得事嘅人?
2018-03-01