2017-02-01 722 瀏覽
我都差不多間間葵興大排檔都試過.. 暫時都未試過一間覺得好好味可以encore.. 剛好經過見到呢間茶餐廳式大排檔都可以食小菜.. 望落似係新開就決定試一試.. 我最鐘意食菜就叫左個金銀蛋豆苗.. 味道的確不錯而且足料.. 好大碟.. 我很喜歡還有草菇做配料.. 而且上菜速度都很快.. 另外點左每一枱都有叫燒鵝上脾.. 光看賣相已經很吸引.. 肥瘦適中.. 而且很香噴噴.. 哈哈.. 我地都食唔停口.. 不用點醬料都可..最後仲叫左個白飯魚煎蛋.. 食落不太覺有白飯魚味道.. 但都有啲小骨.. 這道菜送飯都係一個唔錯嘅選擇.. 不過相對就較為普通.. 略嫌無咩味道.. 價錢合理就同大排檔差不多.. 但就多了一份茶餐廳感覺.. 小菜煮得確是不錯.. 不譮論大伙兒還是二人前都係一個唔錯嘅選擇..

金銀蛋浸豆苗
燒鵝上脾