餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

為推動全港減鹽減糖新飲食文化及新生活態度,食物及衞生局、降低食物中鹽和糖委員會及食物環境衞生署食物安全中心推出了《少鹽、少糖、少 • 確幸》餐飲聯盟,參與食肆會提供少鹽少糖選項予顧客,部份更會提供特定減鹽減糖菜式。參與減鹽減糖食肆會獲發計劃標誌,以供張貼於店舖內,供顧客識別。詳情可在此瀏覽:https://rssless.hk

落機又累又餓!就直接係arrival hall 搵餐廳醫飽左肚仔先😗等左一分鐘就有位了😝兩個人叫左兩個四川擔擔麵 (兩條辣椒辣度)同小籠包share!朋友加辣(姐姐話盡做😌)辣度夠既!不過麵本身太柔軟😂有點兒太軟身!可能因為我本身喜歡有咬嚼感既麵🤣🤣🤣有小小失望!大推小籠包!皮薄!爆多湯汁!原粒食!d 湯係個口到大爆發🤣🤣🤣🤣正!!!! (小心燙口😛 或者唔小心食到成身都係湯)員工價有9折!哈

等左一分鐘就有位了😝

兩個人叫左兩個四川擔擔麵 (兩條辣椒辣度)
同小籠包share!

朋友加辣(姐姐話盡做😌)

大推小籠包!

員工價有9折!哈