2011-08-21
服務態度 : BOOK左一張: 4人枱食自助晚餐..去到既時候還未開始..不過佢地既服務員十分好招呼..帶我地坐低後就幫我地拿飲品..免費添飲.. 開始用餐後..好快有人收走食完既碗碟..佢地見你跌左餐巾..會幫你執好後再摺好放係枱面..飲品都會幫你放好..服務態度十分好.食物 : 比想像中OK好多..連我老豆咁挑食既人..都話抵死兼好食..食物總類 : 魚生雖然款式得幾種..但十分新鮮..中式菜都幾好..海鮮就有: 翡翠螺, 長腳蟹, 生蠔, 花蟹, 龍蝦仔, 蝦, 赤口. 甜品 : 款式不多, 但有食不完既 HAGGENDAZS 雪糕..有5個口味..還有即整既PASTA & 滚粉面..少許西式食物價錢 : 星期日晚$378一位(加一就係$416) 我覺得抵玩..值得ENCOREP.S..抱歉..沒有相片提供..
P.S..抱歉..沒有相片提供..