2019-03-06 57 瀏覽
服務1流,話說當日約左朋友1930, 搭lift條龍勁長,間野係3樓我決定行上去,點知度門鎖左,個staff見到我立即開門,好細心。我入到去話平時係鎖起唔開度門架,不過費時你行幾趟。到我食飯落單到俾錢d員工都好有禮貌,真係要讚。間野都幾有特色,邊爐,live music仲有cocktail,真係未試過。不過打住邊爐聽住音樂都幾過引。我叫左芝士雞煲,間餐廳叫芝士雞煲專門店,無理由唔試!你仲可以揀要激量芝士碎,岩晒芝士怪。我就點左普通量,因為怕太”流”食唔晒其他野。D雞好滑,食極都未食完,我個frd話咁多雞,幾時先打得邊爐,笑死人….個frd話要食豬潤同日本蠔,我開頭都驚驚地怕唔新鮮,因為我好易肚痾。但係又唔會喎,蠔係冰鮮而豬潤係新鮮的。呢間野最好就係order菜同丸類有半份同1份揀,想食少少或者人少少可以點半份,好窩心。