2022-06-16 1226 瀏覽
話說今朝心情好差 任務失敗仲要落大雨啊誤打誤撞 去咗一間一直以嚟都想去嘅餐廳連我隻豬都話想食好耐 只係一直都冇時間同四姨食飯 暨慶祝茵茵終於完成文憑試呢希望嚟緊順順利利入到大學 五星星無難度如果一兩個月食一次 唔知會唔會太過分呢-Set Lunch甜品 + 飲品]-USDA Flat Iron Steak with Fries ($228)美國牛肩扒配薯條 ($228)蘑菇忌廉湯荔枝味雪糕凍檸檬茶-Crazy Shakes-Monkey Business ($108)話說 呢個系列真係好邪惡 係甜品達人嘅最愛有塊窩夫餅喺頂 忌廉 布朗尼同埋朱古力冬甩飲品原來係香蕉朱古力 飲完真係好開心 哈哈啱晒身為小朋友嘅我 遲吓 要試埋其他款先得-Waffle-Brownie Belgium Waffle - Tower ($128)(Gelato, chocolate brownie waffle, fruits, cream)比利時窩夫塔 ($128)(意式雪糕, 朱古力布朗尼窩夫, 生果, 忌廉)
話說今朝心情好差 任務失敗仲要落大雨啊
誤打誤撞 去咗一間一直以嚟都想去嘅餐廳
連我隻豬都話想食好耐 只係一直都冇時間
同四姨食飯 暨慶祝茵茵終於完成文憑試呢
希望嚟緊順順利利入到大學 五星星無難度
如果一兩個月食一次 唔知會唔會太過分呢
Set Lunch
[餐湯 + 主菜 + 是日甜品 + 飲品]
美國牛肩扒配薯條 ($228)
蘑菇忌廉湯
荔枝味雪糕
凍檸檬茶
Crazy Shakes
Monkey Business ($108)
話說 呢個系列真係好邪惡 係甜品達人嘅最愛
有塊窩夫餅喺頂 忌廉 布朗尼同埋朱古力冬甩
飲品原來係香蕉朱古力 飲完真係好開心 哈哈
啱晒身為小朋友嘅我 遲吓 要試埋其他款先得
Waffle
比利時窩夫塔 ($128)
(意式雪糕, 朱古力布朗尼窩夫, 生果, 忌廉)
2022-06-08
  • Monkey Business