2018-01-26 284 瀏覽
已經第二次食啦!最開心每次店員都會比你選杯,好有特色,飲住由自己所挑選的茶杯,飲得都好味啲😄店裡還會有小卡同顏色筆比你設計或填色,真係有得食有得玩,和小朋友黎就岩晒,小朋友可以填顏色,大朋友就可以傾計啦😆當你完成個作品可以交給店員,咁你的卡就有機會「貼堂」!!(我搵唔番上次嗰張)想話鰻魚蛋捲係必食!!!!超好味😋😋然後叫了松葉蟹肉沙律,蟹味不算重,沙律份量適中,味道尚算不錯。還有壽司和清酒煮蜆,覺得今次壽司不算太新鮮,係鯖魚壽司好味,有再order,壽司飯係中上質素的size,所以比你叫多啲,同樣埋單都多啲🙈反而清酒煮蜆比到驚喜喎,蜆係每隻都有肉,同埋比平時食開係大隻肉,酒味濃烈,不錯不錯!今次食飯比較趕,試左不多新菜式,下次會再去。
已經第二次食啦!

想話鰻魚蛋捲係必食!!!!超好味😋😋
今次食飯比較趕,試左不多新菜式,下次會再去。
松葉蟹肉沙律
鰻魚厚燒玉子