碌IG既時候成日見到呢間黑布小巷 於是某個週末夜晚就去咗試試😚 鋪頭喺工廈入面 等咗大概半個鐘先有位👀 落完單比完錢 廚房先會開始整嘢食❗️✨台式肉蛋芝士吐司💲 56食完之後完全明白點解黑布小巷咁多人食🤩 吐司好厚身 豬扒唔算厚 但係好軟熟好入味 再加埋煮到好滑溜既半熟蛋 同埋滿滿既芝士 成個吐司爆曬餡 口感好豐富! 🥰 唯一要挑剔既位係偏鹹 所以食完要飲嘢~✨芝士火腿肉鬆蛋餅💲 42蛋餅黎黎去去都係嗰啲配料 其實好難出錯😹 所以都係正常味 不過唔夠濕潤 + 同吐司一樣偏濃味~ ✨手工滷肉蝦捲便當💲 68本身以為吐司+蛋餅兩個人唔夠飽 所以嗌多咗個便當👀 但係結果食完蛋餅同埋吐司已經飽咗😹 便當仲要比想像中大份 所以最後剩咗好多🫣 平時唔鍾意食滷肉 但係呢度啲滷肉我OK!不過其他嘢無咩特別✨冬瓜茶💲 9 (跟餐價)正常冬瓜茶味 少甜都偏甜除咗吐司 其他嘢真係無咩特別 建議留肚食吐司 或者食完出去食甜品👀
落完單比完錢 廚房先會開始整嘢食❗️

✨台式肉蛋芝士吐司💲 56

✨芝士火腿肉鬆蛋餅💲 42

✨手工滷肉蝦捲便當💲 68

✨冬瓜茶💲 9 (跟餐價)
正常冬瓜茶味 少甜都偏甜