2022-12-19 39 瀏覽
已經係第二次先到嚟po🤫唔好見佢一個三文治要60幾蚊,其實好足料又好食🥰食完之後即刻飽曬。麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司$55尤其係呢個雞腿吐司,雞腿超大舊,啲肉質好嫩滑,食完好有滿足感😚隻蛋係流心蛋,一咬落去會流蛋漿,仲有啲雞肉汁,好彩呢個包裝設計得好,如果唔係實整污糟晒隻手。雞腿吐司唔會太重味,加埋個麻辣鬼椒就啱曬,比想像中辣,不過食得好滋味😋😋台式肉蛋芝士吐司$53就咁睇個三文治嗰時,見佢啲肉咁薄仲以為好乾,點知食落完全唔係想像中咁,同雞腿吐司一樣咁好食,而且同啲醬汁雞蛋更加夾,芝士味更加出,比起雞腿更加有食吐司嘅感覺,兩款其實都各有好處,同朋友一齊share就最啱😝古早味冬瓜茶套餐+$5飲落去唔算太甜,幾清爽,配埋個吐司可以解膩,咁就多多都食得落啦~係簡簡單單嗰種好飲😙都建議大家可以叫埋。

麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司$55

台式肉蛋芝士吐司$53