2022-04-06 362 瀏覽
上次係真堡食漢堡,已經望到對面馬路有座新起的物業。點知今日親故就約我來打卡☕️😎 呢度係國際企業中心三期,在周圍都係工廈之中十分搶眼。而今日要去的就係呢間cafe #whyso. 在門口見到店內的Christmas Gonk和月球牆燈裝潢已經被吸引住了,好cute 呀😍 而且明明都4月了,仲有聖誕氣氛,心情頓然變得很好🥳因喉嚨有D痛所以無試到 🍔,兩個都叫了份Powerful All day breakfast🍴🍴一個試黑椒雞扒,一個試煙三文魚😋 大大份,擺得好靚,真係好powerful 🥰有煙肉、炒蛋、粟米、韓國芝士腸、菠菜芝士薯、沙律菜、今日無牛角包所以轉了一個酥,都好好食🤤點了壼熱水果茶,送到來的時候俾蓋面粒厭世🐱吸引住眼球😍 好可愛喲~不停影影影😆呢度坐得好舒服,空間感好夠。成個人都被good vibe 圍住呢😌😌

一個試黑椒雞扒,一個試煙三文魚😋