2019-03-04 95 瀏覽
一班老女同學走去一間young line girl boss, 試下promote緊嘅一送一龍蝦包, 同埋成set好靚嘅3層架套餐.由於好多唔同嘅選擇,避免人多口水多所以交由兩位高效率同學挑選,嘩,好多可以揀喎。五女一男,叫兩set 再加1送1龍蝦包。係夠食喎。drink list 都算多款,呢杯hot coffee就普普通通。龍蝦包果然一絕,麵包雖然有烤過,但咬落仍然軟綿綿。龍蝦肉雖然係散修修,但份量唔少,配埋白醬汁,唔膩喎我地被安排咗馬蹄型卡位,可以自成一角,不過檯面有限,2份套餐已經放滿張枱。令到我哋嘅一送一龍蝦包要係廚房焗住,等清咗碟先可以放低。可能咁樣濃咗包面茶漬飯又幾清新,當面將熱茶倒入縠物飯內。炸蝦變成大配角了慢煮三文,ok喎,肉嫩,但襯底薯蓉好creamy 好食呢個Miss 70s Cider, 就過甜,唔多有cider 杯杯沙律有四大杯,樣樣都新鮮,配汁酸酸地,啱晒女仔口味。健康之人最好選擇呢杯Black boss coffee 原來係竹炭咖啡....只能講中伏

由於好多唔同嘅選擇,避免人多口水多
所以交由兩位高效率同學挑選,嘩,好多可以揀喎。

五女一男,叫兩set 再加1送1龍蝦包。係夠食喎。

龍蝦包果然一絕,麵包雖然有烤過,但咬落仍然軟綿綿
。龍蝦肉雖然係散修修,但份量唔少,配埋白醬汁,唔膩喎

茶漬飯又幾清新,當面將熱茶倒入縠物飯內。炸蝦變成大配角了

慢煮三文,ok喎,肉嫩,但襯底薯蓉好creamy 好食

呢杯Black boss coffee 原來係竹炭
咖啡....只能講中伏