2018-01-07 142 瀏覽
聖誕節既下午,同朋友搵地方食晏,見到新開既Girl Boss 就入去試下。環境,佈置充滿少女味,餐牌亦是好重夢幻咁,有d Magic, 為你而製的特別野飲,都係特別既不過我個人嘛嘛,我想飲Cocktail, 但因為未出酒版,又未有飲。。所以都係叫杯咖啡。好啦,野食,我地叫左蟹肉青瓜青蘋果沙律,一黎到嚇親,細碟似係跟餐送咁,仲要冇擺碟。。味道,冇咩味,剛開始我地已經覺得伏味好重另外個龍蝦紙米卷。。我只能講見到佢就覺得唔好食,極差的賣相,完全冇味。。 跟住係個芝士龍蝦三文治,100+蚊,但只係普通旺角cafe 水平,只能說呢個係正常而係過程中,我地見到其他人叫既野食, d 沙律個個都around 50蚊 不過全部都係得兩啖,我覺得呢個價錢,係單叫,冇可以又冇擺碟,又唔好食食完,我地兩個都話呢間同Master kama 既店都可以唔洗試。

蟹肉青瓜青蘋果沙律
龍蝦蟹肉紙米卷