2024-04-22 8 瀏覽
想試好耐嘅泰國餐廳,星期五晚嚟全場爆滿,要等咗一陣先入座,裝修有心思,木系清新度假風,令人可以放鬆心情咁食飯~🔘帶子比爾芝士紅菜頭沙律呢個沙律深得我心,有齊我鍾意嘅元素,帶子煎得金黃,比爾軟芝士味道溫和唔搶,加上紅菜頭同橙肉,酸酸甜甜好開胃,非常清新嘅沙律~🔘蒜香班蘭烤羊架有三件烤羊架,肥瘦適中有焦香味,一啲都唔羶,啖啖肉好滿足,薯蓉口感綿滑,配菜仲有烤雜菜~🔘青咖喱雞配印度煎餅幾鍾意青咖喱嘅調味,坊間好多青咖喱都偏甜,但呢度微辣嘅口感更加刺激味蕾,用上港式而唔係泰式茄子亦都更啱食,雞肉嫩滑,配香脆嘅印度煎餅係絕配~🔘芒果糯米飯甜筒賣相非常精緻,可能係我食過最靚嘅芒果糯米飯,諗到用甜筒都幾特別,加咗一層香脆口感,果然係招牌甜品,推介~無論環境氣氛同食物都令人滿意,可以回訪~

🔘帶子比爾芝士紅菜頭沙律

🔘蒜香班蘭烤羊架

🔘青咖喱雞配印度煎餅

🔘芒果糯米飯甜筒

無論環境氣氛同食物都令人滿意,可以回訪~