2016-08-21 454 瀏覽
今日是Happy Friday當然要去同男友去食好東西和男友去轉角·見食已不時第一次,之前食了幾次一直都留有不錯的印象,所以今日想食burger又係荃灣就二話不說決定去食轉角·見啦去之前都怕會有好多人排隊,畢竟今日是星期五嘛。既意主已決等下都無所謂啦去到竟然唔洗等位就入得咁更加無理由唔食轉角·見位於一個舊式商場地下,第一次去會有d難搵..餐廳環境清靜裝修精緻,同附近店舖及食店相比下有點格格不入,所以係餐廳入面好似去了另一個國度咁餐廳主力推介burger,而且點burger加正價飲品便會自動升級為套餐有薯條送店裡主推的型男漢堡之前都有食過,所以就試下其他漢堡食物方面和男友不約而同地點了沙爹雞堡,飲品方面我叫了抹茶奶昔而男友側點了凍朱古力咖啡飲品先到,抹茶奶昔的有很多抹茶粉在奶昔泡沫上,只要把奶昔和抹茶粉攪均,味道不太甜太苦,剛剛好至於朱古力咖啡的味道正常,咖啡味不算濃,沒有太明顯的朱古力味。。。主菜沙嗲雞堡壓軸出場,雞扒煎得非常香口,加上香濃偏甜的沙嗲汁,已經漢堡還有添上黑醋的蕃茄及蔬菜沙律,一口咬到漢堡真的非常香口及juicy值得推介咁豐富既晚餐人均消費都是約75元,以性價比黎講真的不
今日是Happy Friday當然要去同男友去食好東西

去到竟然唔洗等位就入得
咁更加無理由唔食

轉角·見位於一個舊式商場地下,第一次去會有d難搵..

店裡主推的型男漢堡之前都有食過,所以就試下其他漢堡
食物方面和男友不約而同地點了沙爹雞堡
,飲品方面我叫了抹茶奶昔而男友側點了凍朱古力咖啡

值得推介

咁豐富既晚餐人均消費都是約75元,以性價比黎講真的不俗,價錢唔算太貴之餘食物質素也很好,值得推介及再食多次
抺茶奶昔及朱古力咖啡
沙嗲雞堡