2016-04-22 1477 瀏覽
早幾日媽咪見到報紙 介紹肉餅哥然後我話:"我上次咪同你講左我食左囉,個流心芝士唔流ge"然後今日佢同爸爸lunch hour 去食唔使點等位食完之後打左個電話比我"我地叫左龍蝦肉餅 係幾靚ge影下相呃下都唔錯,不過係對龍蝦腳有肉食下咁,味道普普通通啦。另外食左流心芝士肉餅,我問侍應係咪流心,我話我女黎食唔流的,佢話要問下,然後話蒸比較流,我就要蒸,點知都唔流,失望!埋單我問收銀,她説可能肉餅厚...我話你餐牌係流心芝士,如不流就冇意思啊!呢個肉餅可以改名為(唔係流野肉餅)😂😂"的確!當我第一次食唔流(都係蒸), 係有dd 失望,但我媽問左佢話蒸比較流,結果呢?加上同收銀反映完之後,佢又冇咩話會點點點改善,我媽覺得好差囉媽媽建議: 如果厚就整唔到流心,餐廳推出時冇試過厚度架咩?一係你個名就唔好寫流心,反而有流心效果,客人會surprise會欣賞,但你明明就寫住係流心。如果真係整唔到流心,倒不如芝士放係面等佢半溶仲好啦
早幾日媽咪見到報紙 介紹肉餅哥
然後我話:"我上次咪同你講左我食左囉,個流心芝士唔流ge"

然後今日佢同爸爸lunch hour 去食
唔使點等位
食完之後打左個電話比我
"我地叫左龍蝦肉餅 係幾靚ge
影下相呃下
都唔錯,不過係對龍蝦腳有肉食下咁,味道普普通通啦。
我話你餐牌係流心芝士,如不流就冇意思啊!
呢個肉餅可以改名為(唔係流野肉餅)😂😂"

龍蝦肉餅