2020-10-28 916 瀏覽
本人同朋友,一行6人在10月25號去位於荃灣廣場的mou mou cow用膳。我們有感到不公平對待,要投訴這店入座的規則不公平。我們當日下午5點22分取得C飛(給六人的坐位)我們張飛是C4,也相信會很快到我們。我們等了差不多一個鐘,C飛只到C3,而我們眼見A,B飛已經過了很多張。我們查詢在門口”叫飛”的姐姐,了解下他們點運作”叫飛”的程序。那位小姐話係跟出飛時間叫入座。我們也留意到有S 飛,而我們覺得S飛應該是member.而我們也睇到S飛的人入座比我們快同埋都比較多。我們已經等到7點30分都仲未入座,跟著再搵他們同事傾,而有另一位男仕同我地傾。我地問個位先生,你地剩係比S飛入,跟著佢答,係我地係要比S飛入先。同埋用餐時間是90分鐘,我們唔明白點解我們要等2個鐘先可入座而我們係係5點22分攞飛。係呢一刻,我覺得這店只係members only. 甘即刻所有walk in 客同埋有6人就要等2個鐘先可入座。所有細枱就可以準時入座。