🔸任飲任食放題 B餐 $278B餐除左A餐包括既火鍋配料、日式料理同晚市甜品之外,仲有升級刺身:三文魚、帶子、原隻鮑魚、八爪魚等等一人一鍋,我要花膠魚湯來涮海鮮,小朋友就叫咗個沙嗲湯來涮牛肉。肉類(碟上):肥牛、草飼牛舌、豚肉、五香雞件、美國極上牛肉、澳洲羊肩肉、美國牛肩肉。我哋試咗美國極上牛肉、牛肩肉、草飼牛舌等等,其中草飼牛舌最好食,牛味比較濃,肉感重。我中意食瘦嘅牛肉,先後叫咗5碟,自調醬料用炸葱油打底,加點芝麻醬、再倒入一大勺沙茶醬,用麻油和甜黑醋搞勻,用來沾涮牛肉一流。刺身:鮑片、原隻鮑魚、希靈魚、八爪魚、赤貝、甜蝦、北寄貝、金針魚片。刺身喺B餐主打,基本上各類都一試,叫完一大盤再叫多一盤,最正當然喺鮑魚片同原隻鮑魚,喺靚料,有嚼口有鮑魚味。炸物:芝麻雞翼、酥炸廣島蠔、香芋丸、榴槤炸彈、蕃薯天婦羅、雞皮餃子、大蝦天婦羅,日式章魚燒。炸物類我哋叫咗芝麻雞翼4只、係即叫即炸,咬落外脆內嫩,無油益味,雞翼有腌過,入味好食,小朋友中意。壽司:花之戀、三文魚壽司、燒鰻魚壽司、火灸芝士蝦壽司、火灸三文魚壽司、芒果喜列蝦卷、加州反卷、蟹子軍艦、海膽魷魚軍艦、明太子龍蝦軍艦、鮑魚軍艦、黑松露
🔸任飲任食放題 B餐 $278

壽司:花之戀、三文魚壽司、燒鰻魚壽司、火灸芝士蝦壽司、火灸三文魚壽司、芒果喜列蝦卷、加州反卷、蟹子軍艦、海膽魷魚軍艦、明太子龍蝦軍艦、鮑魚軍艦、黑松露帶子壽司、赤蝦壽司

當中當然最正嘅喺 火灸壽司,我食咗兩件火灸三文魚,好甘香,有少少焦灸味,估唔到自助餐壽司都有日本料理水準。

燒物:台灣腸、鹽燒海蝦、串燒雞軟骨、燒菠蘿、燒日本蕃薯。

我自己就中意食燒甜薯,健康又香口。

海鮮:廣島蠔肉、紐西蘭青口、台灣東鮑片、雞公子、牛柏葉、鵝腸、鴨血、海蝦、八爪墨魚滑、大白蜆。

海鮮我哋用魚湯來涮,滾得最多的是蠔肉同鮑片,好鮮甜美味。

食咗肉類都想食下啲冷盤類

我哋叫咗 海蜇沙律同蟹子沙律,用嗰紙碟仔裝上枱,一碟份量只夠一口,口感清爽,整體都唔錯,無雪藏味。

估唔到甜品都有好多款,可以話太豐富,基本上您想食嘅都有:例如有雪糕窩夫、宇治抹茶芭菲、綿綿冰、中式糖水等等,大家記得留番嗰肚食甜品😁

整體味道:7/10

性價比:7/10