2022-11-04 290 瀏覽
呢間壽司店之前叫Magic Touch,最近改佐名叫点壽司,有啲唔慣,我都係鍾意Magic Touch呢個名多啲😓😓雖然都係爭鮮同一個集團,但我夠膽講同爭鮮完全唔係同一個Level👍🏻👍🏻佢啲壽司全部都好厚切、好新鮮、價錢又唔貴👍🏻我認為性價比係非常之高!高峰期一星期會去食四次🤣可想而知我有幾喜歡佢🥰佢咁多分店我凈係食過天水圍同荃灣大鴻輝,兩間無論係外賣定堂食都保持到水準,味道都咁好食👍🏻天水圍嗰間門口有個雪櫃凈放外賣壽司盒,價錢仲要再平啲👍🏻計落真係抵過食爭鮮,超多人買👍🏻真係好方便👍🏻但當然最好係佢啱啱整出黎嗰時買係最新鮮好食,始終壽司放太耐都唔太好。堂食既話用ipad落單,每滿一百蚊就有得玩遊戲,羸佐就會有小獎品😍多數都係飲品或者泡芙👍🏻落完單就會用新幹線列車送過黎,一拎完碟壽司佢就會自動走,唔需要禁制👍🏻如果下午茶時段黎食既話仲抵,有啲壽司平時係兩件,一到下午茶時段就會有三件👍🏻真係好正👍🏻我每次必叫既都一定係焦糖三文魚壽司👍🏻佢係我食過最好食既三文魚壽司😍仲會叫豐之盛刺身,有厚切三文魚、甜蝦、帶子、丼飯👍🏻仲有蒲燒鰻魚定食都好足料,好味兼飽肚。同埋要講下佢個湯,無論係跟餐既湯
我每次必叫既都一定係焦糖三文魚壽司👍🏻佢係我食過最好食既三文魚壽司😍仲會叫豐之盛刺身,有厚切三文魚、甜蝦、帶子、丼飯👍🏻仲有蒲燒鰻魚定食都好足料,好味兼飽肚。同埋要講下佢個湯,無論係跟餐既湯定係單叫既湯,都會有滿滿既三文魚係入邊,真係好甜好好飲👍🏻其他都隨心咁叫,基本上次次都冇失望過,成日食嗰幾款有時都會覺得悶,好彩佢周不時會推出新款😍除佐我必食嗰幾款外,每次都好期待就係試新款式,希望佢可以一直保持水準啦,我先可以經常幫襯啊嘛😚😚
2022-11-03