半個月前book左枱所以期待左好耐..haha!因為見之前啲食評唔差!抱有好大期望咖果日好準時咁去到漁屋仲有1枱人早我地少少入入到去張枱放好哂啲用具有沙律醬..天婦羅汁..我地2個人食,一坐低就急不及待咁睇下有乜食選擇都還可以:-)啲野飲幾好,除左汽水..都有柑桔檸檬揀.good好快手咁落左最基本既魚生啦,一品料理果啲..壽司都嗌左啲!啲野食都好快咁黎左三文魚普普通通..同出面果啲差唔多,不過吞拿魚就真係唔同啲..口感都幾特別!我同我bf都好鍾意^_^其他..北寄貝、帶子呀..都ok壽司:花之戀麻麻地..都算細舊,火炙三文魚幾好!唔會話好大陣燒味既,海膽壽司..舊海膽好細舊=_=整體唔錯...一品料理.試左鯖魚、炸雞軟骨、燒雞腎、一口牛、凍豆腐等等..我覺得鯖魚幾好..唔會話好油!肉質幾好..size岩哂一個人串燒果類尚可=)`一口牛好大舊-_-五月花/金田那種會比較好..其實1個半小時真係唔係幾夠,如果2個鐘就岩岩好!同埋根本唔可以坐得耐,個老闆會問你係咪仲有野'爭'..好似趕你走咁-0-其實我同我男友6點入座,,7點1`2個字食完..想坐下都唔得=_=..埋左單會送番粒芝麻味的雪糕
半個月前book左枱
所以期待左好耐..haha!
因為見之前啲食評唔差!抱有好大期望咖

果日好準時咁去到漁屋
仲有1枱人早我地少少入

入到去張枱放好哂啲用具
有沙律醬..天婦羅汁..

我地2個人食,一坐低就急不及待咁睇下有乜食
選擇都還可以:-)
啲野飲幾好,除左汽水..都有柑桔檸檬揀.good
好快手咁落左最基本既魚生啦,一品料理果啲..壽司都嗌左啲!
啲野食都好快咁黎左

其他..北寄貝、帶子呀..都ok

其實1個半小時真係唔係幾夠,如果2個鐘就岩岩好!
埋左單會送番粒芝麻味的雪糕糯米糍!不過雪到超硬

p.s初初可能人流唔多..所以出野比較快;但愈黎愈多人既時候,都有漏單、出得慢既情況..不過未去到好過份,可接受!
唯一好既係服務真係唔差!好有禮貌..雖然忙,但都會主動幫你添水,留意同圍有無人落單,又會走黎問你仲有無野未黎,最尾都提提你LAST ORDER!
用具
其中一張meau,,haha
魚生..
(前)花之戀;(後)火炙三文魚、帶子..芝士鰻魚
海膽(果1舊仔=_=)、鰻魚good
串燒;)
鯖魚!!!!!!>_<
一口牛..唔係咁好...(個人認為)
2010-06-10
紀念日