2020-01-22 406 瀏覽
年廿八,同獨居兩老長者攪party準備迎接新一年,又再幫襯呢間愛心飯店,上次攪大合唱活動時訂過兩款三餸飯盒,大獲好評!年廿三攪團年飯活動訂咗腿蛋治同豬扒包各90份俾同事&義工,又係大件抵食熱辣辣!今次決定幫襯訂到會,睇吓係咪一樣咁好味又抵食?點知唔訂猶自可,一訂嚇親我,每盤嘅份量足足多咗二份一!用咗四千幾蚊訂咗廿幾盤,本打算招呼87位老友記,點知嚟到嘅份量足夠食飽130人老仲有剩!老闆娘好好人,話見係老人家,特登叫廚師炒多啲!個個老友記都食得好滿足!好開心!話夜晚都唔駛煮飯!真係好多謝愛心老闆同老闆娘!仲有不得不提嘅係,除咗新鮮熱辣又美味,盤盤滿到瀉咁滯之外,我叫老闆娘提供埋餐具俾我,佢唔單止立刻答應,又碟又叉又筷子,仲送埋廿個每個價值$6(連價錢牌都未搣)嘅夾麵包不銹鋼鉗!我真係覺得好唔好意思,本來想支持佢哋愛心飯店,點知變咗要佢哋做善事!送貨嗰位B哥又好人,準時嚟到有禮貌之餘,仲幫我逐盤搬上枱放好,即時回收埋所有保凍保溫發泡膠箱!咁好嘅服務質素同態度,你叫我之後唔繼續支持點得?所以,嚟緊大年初七,義工團拜,又要拜託佢哋幫手喇!順帶幫老闆同老闆娘提一提,為咗令所有人都有飽飯食,無論單

所以,嚟緊大年初七,義工團拜,又要拜託佢哋幫手喇!

順帶幫老闆同老闆娘提一提,為咗令所有人都有飽飯食,無論單身定低收入人士,飯店年終無休,連大年初一都照做生意,寧願自己唔休息,都希望同客人一齊過節!

桂香燒腊飯店,我小北斗阿肥姑娘誠意推薦!
2020-01-22
外賣送餐
團年飯
  • 香茅豬扒、粟米斑塊、西檸煎雞、紅燒豆腐、素鮑片生菜、白汁繪雙花、日式海鮮烏冬、葡國雞、XO醬炒蘿蔔糕、豬扒鮮果沙律、腿蛋鮮果沙律、椰汁紅豆糕、桂花糕