我發現佢嘅時候大約係兩三年之前 , 間鋪頭嘅位置好隔涉喺一條捐窿捐罅都睇佢唔到嘅一條巷仔入面。 呢間餃子當已經食咗好多次啦, 最近推出咗暑期優惠, 七點之前 六隻雞湯餃子烏冬 有優惠做緊 30 hkd炸。老闆唔係好多講嘢,最多都係介紹下自己啲產品。 老闆都對周圍嘅街坊 老人家同學生都幾眷顧 ,有特別嘅優惠畀佢哋。呢度有連住幾間嘅食店, 大家幾間舖頭一齊share四張枱仔,兩個垃圾桶, 非常簡陋。老闆應該係一啲好傳統嘅人,唔會用電腦佢全部嘢都係自己公公整整用顏色筆手寫,連 招牌都唔例外。1. 呢六粒餃子;用心去包嘅,冇味精之餘, 少肉,多菜,健康,美味2, 面頭;仲洒咗啲係醃好既雞肉碎3, 湯;係呀啲 清雞湯4, 煮得好快;企咗三分鐘就已經到手,食得5, 烏冬;好煙靭, 口感似日本手打烏冬6, 性價比高yummy 下次會再繼續食, 食過返尋味大家,下次食嘅時候都建議自備餐具同碗筷,一齊支持環保!!!!老闆加油!

2, 面頭;仲洒咗啲係醃好既雞肉碎

3, 湯;係呀啲 清雞湯

4, 煮得好快;企咗三分鐘就已經到手,食得
5, 烏冬;好煙靭, 口感似日本手打烏冬
6, 性價比高

yummy 下次會再繼續食, 食過返尋味

老闆加油!
2018-08-18
$30 (早餐)