餐廳: 小越廚
資訊:

2021-09-29 30 瀏覽
呢種唔凍唔熱既天氣 間唔時都會影響胃口 但只要食返啲酸甜既野就會好開胃😁😁 而呢一間食完回頭率一定好高 無論係食物質素 價錢 環境 呢間小店真係好完美😉❤️親民樸素既小店我最鍾意🍜蟹膏湯河🦀一款蟹膏海鮮湯底 搭配越式扎肉 蟹膏 番茄 豬紅 豆卜 呢個蟹湯湯底真係世界級好味 濃郁之餘都唔會食到膩 真心超讚🍜越式三寶撈檬三寶係香茅豬扒 越式扎肉 越式春卷 呢3樣真係越南餐廳必食既小食 加左酸汁一齊撈既時侯 感覺個口感好食之餘仲好似酸甜酸甜既感覺好健康 一啲都唔覺得油膩 開胃必吃之選!🍱小食拼盤 (可以任選2款)叫左泰式鳳爪同埋炸蝦餅最鍾意食酸甜既鳳爪仲要幫你去哂骨 貼心又好味而蝦餅真係好有蝦味好足料整體黎講呢間評分真係好高好滿足 足料價錢平 CP值很高😝

❤️親民樸素既小店我最鍾意

🍜蟹膏湯河🦀

🍜越式三寶撈檬

🍱小食拼盤 (可以任選2款)
叫左泰式鳳爪同埋炸蝦餅
最鍾意食酸甜既鳳爪仲要幫你去哂骨 貼心又好味