2018-12-26 142 瀏覽
平時成日見到有人0係度排隊 剛巧經過無人排隊 咁就入去試下 點知係一個「伏」我地兩個人 我一人入去搵位先 朋友隨後到 侍應先安排我入去最尾張二人枱 位置十分狹窄 當我想坐入去張長梳化既時候 隔離枱既食客 突然同我講 「小心」 原來我想坐既位置有攤一蚊大既汁0係張櫈到 OMG!!! So dirty 之後我調左位!下午茶餐牌款式多 圖片都幾吸引 價錢都平民化 可惜⋯⋯ 當我唸緊食咩之際 有個無著侍應衫既侍應(老細吧)將我隔離張枱合併到我坐緊張枱度 然後有三個大漢朝住我張枱行埋來想坐底 併桌唔緊要 唔好坐埋我朋友個位呀 大佬問都唔問下 就叫客入來坐 我以為自己去大x樂/大x活 個d快餐店霸位 要同其他人講 「個位有人架」後尾 三個大漢都好無奈要比人拆散分開坐我叫左呢個香煎自家漢堡排 上菜係有三件漢堡排 薯條份量應該同相中差不多 (我食左三四條)D薯條係硬架 而d漢堡排係無肉質既感覺 好似bb 食既糊仔 “淋bet bet” 好難食 除非佢話佢係份子料理 否則唔係 我真係接受唔到呢間冰室 要排隊我唔會食 唔使排隊我都唔會再入去食 總之唔會再食 !88

之後我調左位!

下午茶餐牌款式多 圖片都幾吸引 價錢都平民化 可惜⋯⋯