2023-12-21 161 瀏覽
食返碗熱辣辣嘅豉汁蒸倉魚真係幾正點,蒸得剛剛好,冇嗰啲過份膠狀感覺,魚肉彈牙得黎保持晒鮮甜🐟。對面坐低來食嘅仲有個無骨海南雞,佢咬落去嗰下口感真係滑得嚟,雞肉層次分明,呢個水準,真係啱晒我呢啲食得挑嘅人!跟住試咗啲金獎豆腐,啲豆腐塊頭大大哋,香口又脆卜卜🍮,入口溶晒,軟綿綿嘅感覺舒服過撲克臉。話說返尼個啫啫芥蘭,都好令人驚喜,青菜咬落爽口,啲汁料滲入咗芥蘭纖維裡面,每啖都係爽滑得嚟滋味滿分。飲品就整返杯凍檸檬茶嚟消暑,夠驚人,茶味同檸檬啲完美平衡,唔似啲平凡茶飲咁腥澀,清新得黎潤喉🍋。成餐食落去覺得好滿足,要讚下老闆同伙記,服務方面做得好好,連班客都對佢哋讚口不絕,呢種熱情,令我落肚嘅嘢食都倍感窩心。