2023-08-29
🐶.其實corefy已經由2021啱啱開張嘅時候就開始去,到依家2023年仲會不定時去食🤭 咁耐無上去,啲嘢食都唔同咗🥣.🍔 安格斯手打牛堡配薯條 $138好鍾意佢嘅黑炭麵包,另外有足夠嘅蔬菜係包入面,手打牛肉都唔會話特別無味或太鹹,整個份量啱啱好👍🏻.🍽️ 全日早餐 $148份量冇安格斯手打牛堡餐咁多,但佢嘅價錢就係貴多$10,味道上係可以,但唔知究竟嗰$10係唔係貴在喺嗰兩塊bacon度😀.🍪 曲奇脆脆沙冰 $58適逢當日天氣好熱,所以就嗌咗一杯曲奇脆脆沙冰,味道及口感上係不錯,但係過於太甜,如果可以選擇少甜更佳.🌼 菊花桂圓杞子茶 $55 ♨️養生茶必選之一,茶壺設計特別🫖 茶底清香,唔會特別太甜,向店員再加多一次水都仲保留到壺茶本身嘅清香味☺️.🍰 巴斯克蛋糕 好耐無食呢間嘅巴斯克蛋糕,唔知係咪生酮蛋糕,所以有啲材料冇加佢入去,令到件蛋糕變得咁硬身🤔 但味道上係比起市面上嘅無咁甜🤭.🐶 慢煮雞胸胖胖餐 $38(限時試食)狗狗餐有分雞肉同牛肉,睇menu嘅相就覺得唔係好大份,加上屋企兩隻小寶貝所唔太鍾意食唔係鮮食嘅肉肉,翻叮一定唔得🥹 不過無諗過佢哋竟然會食,亦無諗到時食份量都咁多,一
🍔 安格斯手打牛堡配薯條 $138
🍽️ 全日早餐 $148
🍪 曲奇脆脆沙冰 $58
🌼 菊花桂圓杞子茶 $55 ♨️
🍰 巴斯克蛋糕
🐶 慢煮雞胸胖胖餐 $38(限時試食)
狗狗餐有分雞肉同牛肉,睇menu嘅相就覺得唔係好大份,加上屋企兩隻小寶貝所唔太鍾意食唔係鮮食嘅肉肉,翻叮一定唔得🥹 不過無諗過佢哋竟然會食,亦無諗到時食份量都咁多,一份試食份量,分兩隻細狗都差少少先食得晒🥹
建議大家可以平日嘅時候去,因為唔知道週末會唔會好多人🙈 openrice 網上訂座都暫停,所以建議大家平日去會好啲, 另外仲可以book佢哋嘅場去開小聚會底大聚會🎈