2019-01-31 54 瀏覽
今日咁啱經過荃灣見到呢間手卷舖頭都好多人去排隊 咁就去試吓啦鋪頭簡潔 圖文並茂 睇到有啲眼花撩亂唔知揀邊樣野好 最後我同朋友揀咗加拿大海膽手卷 三文魚拼吞拿魚蓉手卷 極上刺身丼佢哋係即叫即整 然後會放係手卷上面 再叫號碼去拎嘅 上手嗰陣時仲暖暖地㗎 服務態度唔錯加拿大海膽手卷 咬落啖啖海膽充斥着你嘅口腔 甘甜 令你齒頰留香 而且非常新鮮 唔會腥/出水除此之外 就望落去唔止係一版海膽 呢個價錢值回票價三文魚拼吞拿魚蓉手卷望落去極為豐富 吞拿魚蓉軟滑無筋 入口即溶 加埋少少 *芥辣豉油* 令到鮮味更加突出 三文魚甘甜 而且仲要係厚切 口感豐富 極上刺身丼望落細細份 但食起上嚟真心飽肚 飯嘅上面鋪滿左唔同類型嘅刺身 包括有玉子 三文魚 帶子 三文魚籽 赤蝦 材料十分豐富 玉子食落甜甜地 三文魚係厚切嘅 而且大件 三文魚籽一咬就會係個口份而爆開 鮮甜味十足 赤蝦好大隻 食落有啲回甘味

加拿大海膽手卷
除此之外 就望落去唔止係一版海膽 呢個價錢值回票價