2024-07-16
[✨荃灣御滿屋日本料理·CP值爆燈日式放題🍣]#荃灣 #御滿屋日本料理🔸經典組合A 周六日 正價 $306 / 5點前 $258 / 5點半前 $268 / 9點半後 $268✨刺身&壽司手卷款式都幾多下,常見嘅三文魚、油甘魚、八爪魚、帶子刺身等等應有盡用。感覺都好新鮮,其中三文魚厚切得黎仲有濃郁嘅魚油香,encore左好多次。另外壽司手卷都幾出色,飯卷夠結實😍💗✨串燒&燒物有牛舌、羊鞍、海蝦等等。最推薦鹽燒牛舌,厚度適中,烤得夠香口,鹽燒亦好入味,食唔停口😋🫶🏻✨自助吧&飲品自助區主要有一啲小食、海鮮、沙律同炸物,仲有Häagen-Dazs雪糕🤩飲品除左常見嘅汽水/茶類外,仲有有梅酒同清酒任飲💕————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結呢度嘅食物水準頗高質,款式亦好多👍🏻出菜速度快,漏單情況亦唔多,300蚊左右就已經可以食到好豐富,環境開揚座位舒適,岩哂同一大班朋友聚會💕📍御滿屋日本料理🏠荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓 #jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hongkon
#荃灣 #御滿屋日本料理
————————♡♡♡♡♡♡————————
✨總結
📍御滿屋日本料理
🏠荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #荃灣 #荃灣美食 #荃灣好去處 #荃灣餐廳 #御滿屋日本料理 #日本菜 #放題 #任食